TOGG'da ön satış kurayla

TOGG, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te bu kez yarından sonrasının mobilitesine ilişkin vizyonunu sergiledi.

TOGG, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te bu kez yarından sonrasının mobilitesine ilişkin vizyonunu sergiledi. Togg, ön sipariş detaylarını dünyada ilk olarak CES'te açıkladı. Togg satın almak isteyenler Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Ayrıca Togg'un NFT'leri olacak ve bunlar açık artırma ile satışa sunulacak. Satın alanlar ilk araçlar için öncelikli hale gelecek.

Togg, CES 2023'te ayrıca yarından sonrasının mobilitesine ilişkin vizyonunu da sergiledi. Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş Beyond X deneyimini sergilediklerini belirterek, "Geçen yıl olduğu gibi fuarda bu yıl da teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı dijital sanatla ifade etmeyi seçtik. Beyond X ve Dijital Mobilite Bahçesi, Togg'un DNA'sını oluşturan dualite temasıyla insan ve teknoloji, sanat ve bilim, akıl ve kalp, birlik ve çokluk kavramların altını çiziyor" diye konuştu.

Togg CEO'su Karakaş, "Şubat ayında siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak" açıklaması yaptı.