Ticaride İtalya’dan sonra Türkiye geliyor 

Geçen yıl Türkiye’de satılan toplan 233 bin ticari aracın yaklaşık yüzde 25’ine karşılık gelen 58 bin adedini satan Fiat’ın bu yılki

Geçen yıl Türkiye’de satılan toplan 233 bin ticari aracın yaklaşık yüzde 25’ine karşılık gelen 58 bin adedini satan Fiat’ın bu yılki hedefi 60 bin adeti yakalamak. Satış adetleri göz önünde bulundurulduğunda Fiat Professional markası açısından İtalya’dan sonra en iyi performans gösteren ülkenin Türkiye olduğunu açıklayan Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, 2017 hem Fiat hem de Fiat Professional markalarımızın büyüme yılı oldu. Bursa’da ürettiğimiz Doblo ve Fiorino, 50 bin adedin üzerinde satış rakamına ulaşarak kendi sınıflarının en çok satan modeller unvanını kazandı” açıklaması yaptı.

DOBLO’DA 1.4 lt BENZİNLİ

Altan Aytaç, Fiat Doblo model ailesine yeni bir üyenin daha katıldığını belirterek, “Geçtiğimiz yıl Fiorino’da satışa sunduğumuz  1.4 lt 120 beygirlik benzinli motor artık Doblo’da da kullanılıyor” açıklaması yaptı. Aytaç, “Ducato FSM Köprüsü’nden tüm normlara uygun bir şekilde geçebilecek” dedi.