Sıfır araçlarda indirim furyası! Rüzgar tersine döndü... Otomotiv markalarından kampanya yarışı

Otomotiv firmalarının başlattığı kampanyalarla, sıfır ve ikinci el araçlarda fiyatlar düşmeye başladı. Toyota 180 bin liraya varan indirim sunarken, Hyundai ‘Şimdi al, 6 ay sonra öde' seçeneği sunuyor. Renault ve Dacia'da ilk taksit mayısta. Opel, Honda, Nissan ve Kia'da da 100 bin lirayı aşan indirimler mevcut.

Otomotivin yatırım aracı olarak cazibesini kaybetmeye başlamasıyla kampanya yarışı da başladı. Son dönemlerde birçok marka, kredi, takas desteği ve nakit indirimi gibi kampanyalarını yoğunlaştırdı.

Toyota: Kampanya kapsamında Corolla Sedan, 180 bin liraya varan indirimle birlikte 1 milyon 2 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Hyundai: Tucson'un sınırlı sayıdaki Comfort donanım seviyesi, 1 milyon 370 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Aynı zamanda, Hyundai diğer modellerinde de "Şimdi Al, 6 Ay Sonra" öde seçeneği sunuyor. Bayon ise Elite donanım seviyesinde 60 bin liraya varan indirim imkanı sunuyor.

Renault ve Dacia: Renault Taliant otomatik vites, 498 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Renault'da "Şimdi al Mayıs 2024'te ödemeye başla" kampanyası da tüketicilere sunulurken, Dacia da benzer kampanyaları tüketicilerle buluşturuyor.

Opel: Yeni Opel Astra, Editon donanımında 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla sahiplerini bekliyor. Ayrıca Astra modellerinde nakit alımlarda geçerli, 124 bin 900 liraya kadar indirim ayrıcalıkları sunuluyor.

Honda: Civic Sedan Executive+ modelini 200 bin liraya 12 ay yüzde 0 faiz avantajı veya 100 bin lira takas desteğiyle müşterilerle buluşturuyor.

Nissan: 125 bin lira ekstra fiyat avantajı sağlıyor.

Kia: 10 bin liradan 100 bin liraya kadar indirim fırsatı sunuyor.