Peugeot 301 dünyaya SUV 5008 Türkiye’ye tanıtılıyor

İstanbul Autoshow'da Fransız üretici Peugeot yenilenen 301’in ilk uluslararası tanıtımı gerçekleştirirken, beklenen büyük SUV 5008’i Türk tüketicilerle buluşturuyor.

Sınıfına yeni bir soluk getiren yedi koltuklu SUV Peugeot 5008 ve hafif ticari araç pazarına iddialı giriş yapmaya hazırlanan yeni Peugeot Traveller Türk tüketicilerle ilk kez Autoshow Fuarı’nda buluşuyor. Fransız markanın kısa bir süre önce ülkemizde satışa sunduğu 301 modeliyse dünyada ilk kez uluslararası bir fuarda sahne alacak. Peugeot fuarda toplam 14 modelini ziyaretçilerle buluşturacak.

ÜST DÜZEY KATILIM VAR

Çok kısa zaman önce Türkiye’de satışa sunulan ve dünyada ilk defa İstanbul Auto Show 2017’de sergilenen yeni Peugeot 301 ve Türkiye’de ilk kez sergilenecek modellerin tanıtımı için Peugeot DMOA Bölge Direktörü Jean Christophe Quesmard bugün İsanbul’a geldi. Ayrıca otomobil tutkunlarının efsane olarak adlandırdığı 208 GTI by Peugeot Sport modeli ve sportif karakteri ile 308 GTi by Peugeot Sport da markasının sportif genlerini öne çıkararak fuardaki yerlerini aldı.

7 koltuklu 5008 iddialı geliyor

Fuarda Türk tüketicilerin karşısına ilk kez çıkan yeni 5008 SUV iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yedi koltuklu Compact SUV pazarında öncü olmayı amaçlayan 5008, bu hedef için başarımlı özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Kompakt boyutlara sahip direksiyon simidi, konsola entegre 8 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran ve 12,3 inç büyüklüğündeki dijital head-up display gibi özelliklerle yeni Peugeot i-Cockpit® üstün grafikleri ve şık animasyonlarıyla sürücünün hayatını kolaylaştırıyor. İstanbul’da fuarla birlikte sergilenen 5008 SUV, 2,8 metrelik dingil mesafesiyle Compact SUV pazarınında öne çıkıyor. 

Yeni Peugeot traveller

Peugeot TRAVELLER, Türkiye’de Combispace ve VIP Shuttle dünyasına son derece iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Araçta 180 HP ve 400 Nm’ye kadar farklı güçlerde  motorlar görev yapacak. Peugeot TRAVELLER ürün gamı ortalama 140 g/km CO2 emisyon ve 5,4 l/100 km tüketim olmak üzere sınıfının en iyi değerine imza atıyor.