Otomotivin kalbi İstanbul Autoshow 2017’de atıyor

Otomotiv sektörünün en büyük buluşmalarından İstanbul Autoshow 2017 Fuarı kapılarını açıyor. 'Geleceğe Yakından Bakın' sloganıyla düzenlenen dev buluşmada markaların yakında yola çıkacak en yeni modeller sahne alıyor.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2017, 'Geleceğe Yakından Bakın' sloganıyla  kapılarını buğün açıyor. Uzun süredir beklenen fuarda ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları, sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşları da bu yıl ilk kez yerlerini aldı. Fuar hafta içi 12:00-21:00, hafta sonu ise 11:00-21:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. 'Geleceğe Yakından Bakın' temasının belirlendiği bu yılki fuarda, firmaların yanı sıra, teknolojiye yatırım yapmış, bu alanda faaliyet gösteren şirketlerin de önemli gösterileri olacak. 

Yenilikleri deneyimleme fırsatı

'Entegre İletişim Çözümleri', 'Otonom Sürüş', 'Çevreci' ve 'Akıllı Araçlar' gibi konularda yenilikler İstanbul Autoshow 2017 kapsamında sergilenecekken, ziyaretçiler yakın gelecekte hayatlarına dahil olacak bu konuları deneyimleme fırsatını da yakalayacaklar.

Öğrencilere hafta içi bedava

Autoshow 2017 fuarına giriş ücretleri haftaiçi 10 TL, haftasonu 20 TL olarak belirlendi. Kadınlar için haftaiçi girişler ücretsiz, haftasonu ise 10 TL olacak. Öğrenciler için de haftaiçi girişler ücretsiz, haftasonu ise 5 TL olacak. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin kapalı ve açık olmak üzere toplam 6100 araç kapasiteli otopark hizmeti İstanbul Autoshow 2017 kapsamında ziyaretçilere sunulacak.