Opel yeni logosunu ve yeni marka sloganını tanıttı

Opel yeni logosunu ve yeni marka sloganını tanıttı. Opel'in yeni sloganı Gelecek Herkesindir olarak açıklandı.

Opel’in yeni sloganı “Gelecek Herkesindir” olarak açıklandı. Opel ileri teknolojileri herkes için ulaşılabilir kılmayı hedefliyor. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik: “‘Gelecek Herkesindir’ bir ürün vaadinden de öte bir taahhüt, yaklaşım ve zorunluluk” dedi ve ekledi: “Opel markamız teknolojik yenilikleri geniş kitlelere ulaştırmada her zaman öncü rol oynuyordu. Yeni sloganımız Opel’in geçmişi ile gelecek planlarını birbirine bağlıyor. Bu, bizi harekete geçiren ve markamızı en doğru temsil ettiğine inandığımız bir duruş."

İşte Opel'in yeni logosu:

Yeni slogan Opel’in marka konumlandırmasının iki yönünü gösteriyor: “Gelecek” göndermesi standartları belirleyen ulaşım çözümlerinin sadece sürekli inovasyon ile hayata geçebileceğinin altını çiziyor. “Herkesindir” söylemi ise bu çözümlerin ve teknolojilerin herkes için ulaşılabilir olması gerekliliğine vurgu yapıyor. Opel’in son dönemde standartları belirleyen IntelliLux LED® matrix farlarını orta ve kompakt segmentte sunmaya başlaması bu yaklaşıma sadece bir örnek. Opel, böylece insan odaklı bir ulaşım modeli yaratmak için iradesini net şekilde ortaya koyuyor. Ulaşımın; otonom, elektrikli ve insanların birbirleri ile sürekli bağlantılı olduğu bir gelecek için, “Gelecek Herkesindir” sloganı gerçek bir yol gösterici.

OPEL'İN YENİ LOGOSU VE YENİ MARKA SLOGANI

Yeni dönemin başlangıcı yenilenen Opel logosu ile de kendini gösteriyor. Öze odaklanan tasarımda, amaç netlik ve sadeliği yakalamaktı. Bugünden itibaren tüm iletişim kanallarında iki boyutlu yeni tasarım kullanılacak. Elbette logoda Opel’in karakterini belirleyen tüm nitelikler korunuyor: Tekerleği sembolize eden daire ve saf enerjiyi temsil eden şimşek bir bakışta sade ve net şekilde göze çarpıyor.