Ön başvuru bugün, çekiliş 28 Mart'ta

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un T10X'in modelinin bugün devreye girecek satış süreci de netleşti. İşte, 10 maddede T10X ön sipariş süreci...

Satış fiyatının 953 bin liradan başlayacağı açıklanan Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un T10X'in modelinin bugün devreye girecek satış süreci de netleşti. İşte 10 maddede T10X ön sipariş süreci:

Togg'a bu yıl sahip olmak isteyen ön sipariş için 'togg.com.tr' veya App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasından 'Akıllı Cihaz Konfigüratörü'ne girip, cihazın donanım özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyebilecek, dilediği gibi T10X versiyonunu seçip istediği gibi yapılandırabilecek.

Kişi, seçtiği versiyonun tasarımını, 'Türkiye'nin Renkleri'yle 360 derece döndürerek inceleyip, dış renk seçeneğine karar verebilecek.

Kullanıcı, sonraki adımda T10X'in jant seçenekleri arasından seçim yapıp, iç tasarımı keşfetmeye geçecek.

Kişi, dilediği opsiyonel donanımları ekleyip, lansmana özel avantajlı donanım paketlerinin detaylarını görüntüleyebilecek.

Konfigürasyonu tamamlayanlar özet sayfasında detayları inceleyip son kontrollerini yapacak.

Ön sipariş sözleşmesini inceleyip onaylayanlar ise ödeme aşamasına geçecek.

Eğer kullanıcının daha önceden kurulu bir Trumore e-Cüzdanı varsa ve 60 bin lira bakiye yüklemişse, ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılma hakkı kazanacak ya da Trumore üzerinden Trumore e-Cüzdanı'nı yaratıp 60 bin lira bakiyesini yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak, çekilişe katılma hakkı elde edecek.

Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra, dijital çekiliş 28 Mart tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Çekilişe katılacaklar, çekiliş öncesinde Togg tarafından yayınlanacak. Çekilişin ardından kazanan kullanıcılar akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak.

Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

Çekilişte sipariş hakkı kazanamayan kullanıcıların ön ödeme bedelleri ise en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarına geri yatırılacak.

MODEL İSİM

Togg SUV: T10X

Togg Sedan: T10S

Togg Coupe: T8CX

Togg Kompakt SUV: T8X

Togg MPV: T8V veya T10V

YENİ MODEL İSİMLERİ BELLİ OLDU

Togg'un önceki gün açıklanan SUV modelinin isminin ardından dün de diğer 4 modelin isimleri belli oldu. Böylece açıklanan toplam 5 isim de segment ve gövde tipine göre harf ve rakamlarla adlandırıldı. Buna göre, SUV aracını T10X ile isimlendiren Togg'un sedan modeli T10S olacak. Togg'da model isimleri tanımlanırken 10 rakamı C segmentini, 8 rakamı ise B segmentini ifade edecek. Gövde tipinde de SUV modeli X ile sedan S ile Cross Coupe CX ile MPV de V harfleri ile tanımlandı.