Mercedes C Serisi, yeni yüzüyle ortaya çıktı

Mercedes’in D Segment temsilcisi olan C Serisi, daha fazla standart özelliği ve daha fazla teknolojisi ile gün yüzüne çıktı.

1

(aksam.com.tr/Çağatay Uğur)

Mercedes-Benz C Serisi, geçmiş versiyonlarında lüks hissettirmek için elinden geleni yapan bir modeldi. Fakat bu hissi alt versiyonlarında çok fazla veremezdi. 2015 yılında yapılan değişim ile C Serisi, baştan sona değişti ve daha fazla lüks sunmaya başladı. Küçük bir S Serisi görüntüsünün ardında tamamen farklı bir iç mekanda sunuyordu. Şimdi ise bu değişimler mini bir S Serisi izlenimi vermeyi başarıyor. Mercedes, bu değişimleri ise yeni özellikler ile harmanlamayı başarıyor. Yeni standart özellikleri, daha fazla teknolojik detay ve yeni motor seçenekleri C Serisi’nde bizi bekliyor.

           

Dış değişikliklerde fazlaya kaçmayan Mercedes, küçük detaylar ile aracın yeniliğini gösterdi. Yeni ön ve arka tamponlar, yenilenen S Serisi’nden bir parça gibi görünüyor. LED teknolojisine sahip olan farlar ve stop lambaları, artık standart donanımda yer alıyor ve yeni tasarımları ile daha şık görünüyorlar. Yenilenen jant tasarımı ise aracın daha dinamik görünmesini sağlamış. Dış görüntü dışında iç mekanda da detaylarla değişim yaşayan C Serisi, yeni bir direksiyon simidine sahip. Bunun dışında iç mekan neredeyse aynı görünen otomobilde, büyük değişimler yerine daha çok standart özellikler ön plana çıkıyor. Yeni C Serisi, başlangıç paketinde sunroof, ahşap kaplamalı ön konsol, 7 inçlik bilgi eğlence sistemi ve çarpışma önleyici sistemi standart olarak sunuyor. Daha lüks bir C Serisi isteyenler ise, 10.25 inçlik ve ya 12.3 inçlik dijital gösterge panelini, panoramik cam tavanı, ısıtmalı ve soğutmalı koltukları, head-up display özelliğini tercih edebiliyorlar. İlk defa E Serisi’nde karşımıza çıkan yarı otonom sürüş teknolojisini sunacak olan otomobilde bu özellikte opsiyon olarak yer alacak. 

Foto galeri için tıklayın