Fazlasıyla şık hatchback

Ford’un uzun süredir gizlediği ve gizliliği üzerinden reklamını yaptığı modeli Ford Focus, reklam çekimlerinde kameralara yakalandı.

1

Ford, 2012 yılında Focus’un yeni versiyonunu tanıttığında büyük bir olay olmuştu. Nedeni ise Avrupa’da tasarlanan, Avrupa’da üretilen bir modelin Amerika pazarı için de çok uygun bir versiyon haline gelmesiydi. Aradan geçen 6 yılın ardından yapılan güncellemelere rağmen eskiyen Focus, şimdi yepyeni haliyle karşımıza çıkacak. Bunları tabi ki casus fotoğraflara dayanarak söylüyoruz.

Fakat casus fotoğraflar artık kamuflajlı değil.  Fotoğrafta yer alan Focus, Portekiz’de reklam çekimlerinde kameralara yakalanan model. Vezess isimli siteye mail atan bir okuyucu, “Merhaba, ben bir gezi esnasında yeni Ford Focus’u gördüm.” diyerek bu fotoğrafı atmış. Mailin devamında “Detayları ne yazık ki çekemedim. Çekim ekibi uzaklaşmam ve aracı çekemem için elinden geleni yaptı.” Diyen kullanıcı, fotoğrafta da ona bağıran kadının aracı çekmemi engellemeye çalıştığını görüyorsunuz diye mailini sonlandırmış. Mevcut Focus’a göre daha premium görünen bu modelin, çok fazla pazarda yer alacağını buradan anlayabiliyoruz. Mazda 3’e benzeyen çizgilere sahip olan otomobil, modern görüntüsünü her detayında gösteriyor.