Dijital fuarda başrol elektrikli modellerin

Kapılarını dijital olarak açan Autoshow 2021 Mobility Fuarı'nda 35 marka 250'den fazla yeni modelini sergiliyor. Fuarda çok sayıda elektrikli ve hibrit model sahne alıyor.

SÜMER DEMİRCİLER

Pandeminin dönüştürdüğü otomobil fuarları arasında Autoshow da katıldı. Türkiye'nin ilk dijital otomobil fuarı olarak tanıtılan Autoshow 2021 Mobility Fuarı, bugün otomobil meraklılarını sanal olsa da yeni modellerle buluşturmaya başladı. 26 Eylül tarihine kadar devam edecek fuar tüm ziyaretçiler için tamamen ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından "Mobilite" teması ile gerçekleştirilen organizasyonda ziyaretçiler, otomobillerin ve hafif ticari araçların yanı sıra ilk kez motosiklet ve scooterlerı da inceleyebilecek.

Autoshow 2021 Mobility etkinliği için www.odd.org.tr/autoshow2021 web adresinden giriş yapan ziyaretçiler en yeni modelleri inceleme fırsatı buluyor.

7/24 AÇIK VE ÜCRETSİZ

Çoğu elektrikli ve hibrit olmak üzere 35 markanın 250'den fazla modeli dijital ortamda tanıtılıyor. Fuara özel hazırlanan stantlarda tüm ziyaretçiler 3D modellere, teknik ve donanım özelliklerine ulaşıp, canlı bağlantı yapabilip, isterlerse test sürüşü randevusu alabiliyor. Yedi farklı salondan oluşan ücretsiz fuarı gezmek için herhangi bir uygulama indirmeye gerek kalmıyor. Dijitalde Autoshow 7/24 açık olan fuar için geriye dönük izleme seçenekleri de bulunuyor.

Mercedes fuarda markanın yeni elektrikli amiral gemisi EQS ve tamamen Yeni C-Serisi başta olmak üzere tam 10 modelini tanıtıyor. Marka C Serisi'ni kasım ayında satışa sunacak.