Autoshow’da Opel’den yeni model atağı

Opel, İstanbul AutoShow’da Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer ve Crossland X olmak üzere üç modelinin Türkiye prömiyerini gerçekleştiriyor.

Fuarın yenilik dolu markalarından olan Opel, Insignia Grand Sport, Insignia Sports Tourer ve Crossland X olmak üzere üç yeni modelinin Türkiye tanıtımını gerçekleştiriyor. İlk kez fuarda sergi alan yeni Insignia Grand Sport ülkemizde mayıs sonundan itibaren 1.5 lt 165 beygir benzinli, 1.6 lt 136 beygir ve 2.0 lt 210 beygir dizel motor seçenekleri ile sunulacak. Başlangıç fiyatı ise 118 bin 900 TL. Ülkemizde Design, Enjoy, Excellence ve Elite olmak üzere dört donanım paketi bulunacak. Opel’in yeni amiral gemisi ikinci nesil Insignia, 400 metreye kadar aydınlatma sağlayan IntelliLux LED Matrix farları, AGR sertifikalı ortopedik koltukları ve ısıtmalı arka koltuklar gibi konfor özellikleri sunuyor. Ayrıca ultra modern sürücü destek sistemleri ve havalı head up display gibi yüksek teknoloji çözümleri ile birlikte bir amiral gemisine yakışan özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Yeni Insignia Sports Tourer: Insignia Sports Tourer ülkemizde dördüncü çeyrekte satışa sunulacak.

BÜYÜK AİLELER İÇİN 

Yeni Insignia’nın Station wagon modeli Insignia Sports Tourer bir önceki modelden 200 kilograma kadar daha hafif.. Yeni Insignia Sports Tourer bir taraftan hafiflerken 1.665 litre bagaj hacmi ile bir önceki modelden 100 litre daha fazla hacime sahip.

ULUSLARARASI ÖNEME SAHİP

Autoshow’un açılış gününde konuşan Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik “Fuarın gelişimi ve uluslararası fuarlar takvimine girebilmesi için geçmişte oldukça büyük çabalar sarf edildi. Autoshow’u uluslararası hüviyete kavuşmasını temin etmemiz hem sektörümüz hem de ülkemiz adına önemli” dedi.

Temmuzda Türkiye'de

Fuarda otomobil tutkunlarıyla buluşan yeni Crossland X ülkemizde temmuz ayında pazara sunulacak. 1.2 lt 81 beygir ve 1.2 lt 110 beygir benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.6 lt 99 beygir dizel seçeneğine de sahip olacak. Opel’in hızla büyüyen B crossover segmentine giriş yapacağı yeni modeli Crossland X, markanın 2016’da Mokka X ile hayata geçirdiği X ailesinin ikinci üyesi kimliğini taşıyor.