Autoshow’da Ford GT Race Car rüzgarı esiyor

Ford fuarda performans serisiyle müşterilerinin kalp atışlarını hızlandırırken yeni Fiesta’dan SUV'lara geniş portföyünü otomobil severlerle buluşturuyor.

Türkiye pazarında “Bir Başka” konseptiyle yeni bir dönemin kapılarını aralayan Ford, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki Autoshow’da üstün performanslı süper spor otomobili Ford GT Race Car (Yarış Otomobili) modelini Türkiye’de ilk kez sergiliyor. Motor sporları geleneğini yollara taşıyarak performans serisinde son birkaç yıl içinde büyük bir atılım yapan Ford standında, GT yarış otomobilinin yanı sıra efsane Mustang, gücü ve çevik sürüşüyle kendine hayran bırakan Focus RS, yüksek performanslı Focus ST ve Fiesta R2T ralli aracını da heyecan severlerle buluşturdu. Performans modellerinden Focus RS 350 beygir güç ve 440 Nm tork üreten 2.3 litre EcoBoost motoruyla dikkat çekiyor. Fuarda ayrıca yeni dizel motor ve otomatik şanzımana kavuşan Kuga ve tüm Ford SUV ailesi de sergileniyor. Ford standının bir diğer yıldızı Yeni Nesil Fiesta oldu. Geçtiğimiz Kasım ayında Ford’un Köln’deki “Go Further” etkinliğinde Avrupa prömiyerini gerçekleştiren Yeni Nesil Fiesta, Türkiye’de ilk defa İstanbul Autoshow’da müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Ford’un en hızlısı

Ford GT’nin 3,5 litrelik V6 EcoBoost motoru, 600 beygiri aşan gücü ile 550 NM tork üretiyor. Ford GT, saatte 347 km/s’lik azami hızı ile bugüne kadar pistlerde boy gösteren en hızlı Ford modeli. 

FUAR İNDİRİMİ

Autoshow Fuarı’nda Ford standını ziyaret ederek bilgilerini bırakan tüm ziyaretçiler, yüzde 4’e varan indirim sağlayan hediye çeklerinden birine sahip olabiliyor.  İndirim çekleri 2016 ve 2017 model araçları kapsıyor.