Zodyak'ın en güvenilir 3 erkek burcu! Peki karıcımla başlayıp...

Kızılcık Şerbeti ve Bahar dizisinde ilişkilerde güven ve sadakatin işlenmesi karakterlerin burcuna yönelik merakı artırdı. Çünkü insan ömür boyu yanında olacağı kişiyi seçerken sadakate önem verir. Özellikle kadınların evlenirken ilk aradığı kriter güvendir. Zodyak'ın en güvenilir erkek burçlarını bir araya getirdik. İşte en güvenilir 3 erkek burcu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kızılcık Şerbeti, Bahar derken son zamanlarda en çok izlenen dizilerin konusu genelde ilişkilerde güvene, sadakate vurgu yapıyor. Bu dizileri izleyenler en güvenilir erkek burçlarını araştırıyor.

Burçlarda güven konusu kadınlar için çok önemli. Peki, en güvenilir erkek burçlarını biliyor musunuz?

EN GÜVENİLİR 3 ERKEK BURCU

Kadınların ilişkilerde güven endişesi boşanmalara kadar gidebiliyor. Bu yüzden birini hayata dahil ederken onun koruyup kollaması ya da çok sevmesi yetmiyor. İlişkilerde en güvenilir erkek burçlarını sizler için hazırladık.

Yengeç

Zodyak'ın en alıngan burcu Yengeç şefkatli ve empatiktir. Eğer hayatınızda bir Yengeç burcu varsa onun sizi hiçbir şekilde sırtınızdan bıçaklamayacağından yüzde yüz emin olabilirsiniz. Zodyak'ın en sadık burcu olan Yengeçler size tüm benliklerini verecektir. Onlar gerektiğinde ağlayacak bir omuz gerektiğinde en sadık eş olurlar. Güvenilir burçlar arasında yer alırlar.

Başak

Zodyak'ın yargılayıcı ve mükemmeliyetçi burcu olan Başak sadıktır. Oyun oynamayı sevmezler ve konu herhangi bir ilişki olduğunda genellikle istikrarlı ve sadıktırlar. Bazen aşırı eleştirel tavırlarının yanı sıra, her zaman sevdikleri insanların yanındadırlar ve kırılan bir şeyi düzeltmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Bir Başak sizin yanınızda olacağını söylüyorsa, öyle olacaktır.

Boğa

İnatçılıkları ile tanınan Boğalar, sadık ortaklar ve arkadaşlar olarak tanınırlar. Kimi sevdikleri ve kiminle vakit geçirdikleri konusunda çok titizdirler. Sizi sabırla dinleyecek, hasta olduğunuzda sizinle ilgileneceklerdir. Yeter ki kıymeti bilinsin. Boğa burcu bir birey ihtiyacı olan herkese, özellikle de sevdiklerine yardım eder.