En baba 3 burç! Doğuştan kız babası burçların özellikleri

Kız babaları daima şanslı olduklarını söyler. Peki, kızlar için hangi burçlar şanstır? Doğuştan kız babası olan burçların özelliklerini yazdık. Onlar Zodyak kuşağında sahiplenici yapısıyla ve anlayışıyla ünlenmiş kız babalarıdır. İşte doğuştan kız babası 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kızlar için babalar ilk aşk, süper kahraman ya da her şeydir. Bu babalar için doğuştan kız babası denilir. Çünkü onlar koruyup kollamayı, anlayışlı olmayı ya da kızgın olmayı diğer burçlara göre biraz daha abartır.

Zodyak'a göre doğuştan kız babası olan burçlar Yengeç, Yay ve Balık burcu olarak sıralanıyor. Peki, bu burçlar hangi özelliklerinden dolayı böyle? Gelin birlikte bakalım...

KIZ BABASI BURÇLARIN ÖZELLİKLERİ

YENGEÇ BURCU: Yengeç burcu sahiplenmesiyle, kızgınlığıyla, korumacı tutumuyla Zodyak kuşağının en iyi babası olarak bilinir. Çok korumacı yapıları kızlarını daraltsa da Yengeç burcu erkeği kızlarına hem anne hem baba olur.

YAY BURCU: Kız babası için Yay burcu erkeği harika bir şanstır. Çünkü kızlarıyla hem arkadaş hem de onlara iyi bir baba olurlar. Baskı yapmadan, eğlendirirken isteklerini kabul ettirmeyi başarırlar.

BALIK BURCU: Balık erkekleri kızlarıyla çok iyi anlaşır ve iyi bir baba olurlar. Hatta bazen anne saf dışı kalır ve anneler bu durumu kıskanır. Kızlarını eğlendirmek Balık erkeği için paha biçilemez.