Zeytinyağını saçta ve tırnakta bir de böyle deneyin! Etkisi inanılmaz

Zeytinyağı saçtan tırnağa kadar güzelleştiren bir besin. Fakat burada en önemli püf nokta zeytinyağını doğru kullanmak. İşte zeytinyağını saçta, dudakta ve ayak topuklarında kullanma yöntemleri...

Herkes zeytinyağıyla güzelleşme derdinde. Ancak zeytinyağını birçok kişi yanlış kullanıyor. Peki, bu eşsiz besin nasıl kullanılmalı?

Zeytinyağını saçta, dudakta ve ayak topuklarında kullanmanın püf noktalarını bir araya getirdik. Ayrıca zeytinyağı tırnak ve cilt için de çok faydalıdır.

Zeytinyağı saçta nasıl kullanılır?

Saça zeytinyağının faydalı olduğunu artık hepimiz biliyoruz. İlk olarak zeytinyağını mikrodalgada veya sıcak suda ısıtın. Daha sonra saçın ve saç derisinin uçlarına uygulayın. 10 ila 20 dakika kadar bekletin ve ardından şampuanlayın.

Dudakta zeytinyağı nasıl kullanılır?

Zeytinyağı çatlamış dudakalrın da ilacıdır. Çatlamış dudaklar için 1 çay kaşığı şekerle bir çay kaşığı zeytinyağını karıştırın. Çok az limon suyu da ekleyebilirsiniz. Bu karışımı dudaklarınıza uygulayın.

3. Tırnaklar için zeytinyağı nasıl kullanılır?

Tırnakları çabuk kırılan ya da zor uzayanlar zeytinyağından faydalanabilir. 1 tatlı kaşığı zeytinyağına birkaç damla limon sıkın. Manikürün ardından her zaman bu karışımı tırnaklarınıza uygulayarak masaj yapın.

4. Ayak topuklarında zeytinyağı nasıl kullanılır?

Ayakkabılardan dolayı çatlamış topuklar ya da pürüzlü topukların neme ihtiyacı vardır. Ponza taşı ile peeling yaptıktan sonra ayaklarınıza zeytinyağı sürün. Uyurken nemlendirme tedavisini artırmak için çorap giyin.

Görsel zekâyı ölçen kişilik testi! Resimdeki 3. kadını kimse bulamıyor