Zerrin Özer'in zayıflama sırrı belli oldu! İşte 109'dan 76 kiloya düşüren o diyet...

Zerrin Özer zayıflama sürecinden sonra pek çok insanın ilgisini çekti. Çünkü ünlü şarkıcı tam 33 kilo vermeyi başararak tığ gibi oldu. Bu sebeple zayıflama sırrı da birçok insan tarafından merak edildi. İşte Zerrin Özer'in kilo verme sırrı…

Zerrin Özer uyguladığı diyet ile 109'dan 76 kiloya düşmeyi başarmıştı. Ayrıca ünlü şarkıcının tam 33 kilo vermesi, zayıflamak isteyen pek çok insanın da dikkatini çekmişti. Nitekim Zerrin Özer, uyguladığı diyet ile 6 ayda tığ gibi oldu. Öte yandan Zerrin Özer zayıflama sırrını da gizlemedi.

ZERRİN ÖZER'İN KİLO VERME SIRRI

Zerrin Özer diyetini harfiyen uygulayarak düzenli beslenme alışkanlığını sürdürdü. Öte yandan zayıflama sürecinde her gün hoca eşliğinde spor çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca kilo ölçüm analizlerine göre yönlendirilen ünlü şarkıcı, spor aletleri ve koşu bandını kullandı. Nitekim Zerrin Özer, diyet formülünün yanı sıra günlük 1 saat koşu bandını kullandı. Ek olarak haftada 3 gün spor yaptı.

ZAYIFLAMA SÜRECİNDEKİ DİYET

Zayıflama sürecinde Zerrin Özer, katı bir diyet programı uygulamadı. Ağırlıklı olarak sebze, az yağlı protein, bol yeşillik ve bakliyat tüketti. Ayrıca bazı sabahlar müsli, yağsız süt veya yoğurt eşliğinde kahvaltısını gerçekleştirdi.

Zayıflama sürecinde uyguladığı diyet programından sıkılmamak için Zerrin Özer, bazı zamanlar buğday veya çavdar ekmeği de tüketti. Öte yandan ünlü şarkıcının zayıflama sürecinde tükettiği besinlerden bazıları şu şekilde;

  • Kuru kayısı.
  • Bakliyat, bolca yeşillik, sebze ve az yağlı protein.
  • Kahvaltıda yoğurt veya yağsız süt.
  • Günlük bitki çayı ve sıcak su (günlük 4 bardak yeşil çay).
  • Tam buğday veya çavdar ekmeği.
  • Zencefil, zerdeçal, tarçın ve keten tohumu.
  • Tam 60 kilo vermeyi başardı: 110'dan 50'ye düştü! İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıflama sırrı