İşte 109 kilodan 76 kiloya düşmenin sırrı! Zerrin Özer yaptığı diyet sayesinde tığ gibi oldu...

Zerrin Özer, uyguladığı diyet sayesinde tığ gibi oldu. Ünlü şarkıcının tam 33 kilo vermesi, hayranları tarafından yoğun ilgi görmesine sebep oldu. Zayıflamak isteyenlere diyetinin formülünü açıklayan Zerrin Özer, kilo vermek isteyenlere adeta umut ışığı oldu. İşte detaylar…

Zerrin Özer uyguladığı diyet sayesinde 109 kilodan 76 kiloya düştü. Ünlü şarkıcının tam 33 kilo vermesi, hayranlarının yoğun ilgisini de beraberinde getirdi. Uyguladığı diyet sayesinde 6 ayda tığ gibi olan Zerrin Özer, zayıflamasının sırrını da açıkladı.

ZERRİN ÖZER'İN KİLO VERME SIRRI

Zerrin Özer, düzenli beslenme alışkanlığını devam ettirebilmek için diyetini harfiyen uyguladı. Bunun yanı sıra her gün hoca eşliğinde spor çalışmaları da yaptı. Kilo ölçüm analizleri sonucunda yönlendirilen Zerrin Özer, hem spor aletlerini hem de koşu bandını kullandı. Günlük 1 saat koşu bandını kullanan ünlü şarkıcı, haftanın 3 günü sporu ihmal etmedi.

DİYETTE TÜKETİLEN BESİNLER

Zerrin Özer kilo verme sürecinde katı bir diyet uygulamadı. Ağırlıklı olarak bol yeşillik, sebze, bakliyat ve az yağlı protein tüketti. Bazı sabahlar ise müsli, yağsız süt ya da yoğurt eşliğinde kahvaltısını tamamlandı. Ünlü şarkıcı uyguladığı diyetten sıkılmamak için bazı zamanlar buğday veya çavdar ekmeği de tüketti.

Diyet için tüketilen besinlerden bazıları şu şekilde;

Bolca yeşillik, bakliyat, sebze tüketimi ve az yağlı protein.

Kuru kayısı.

Tam buğday veya çavdar ekmeği.

Kahvaltı esnasında yağsız süt ya da yoğurt.

Her gün tüketilmesi gereken bitki çayı ve sıcak su(günlük 4 bardak yeşil çay).

Tarçın, zerdeçal, zencefil ve keten tohumu.