Zenginlik taşı parayı çekiyor! Kolye ve yüzük formu var

Taşların enerjisine inanmayan yok! Aşk, zenginlik, iş... Peki taşların enerjileri nasıl açığa çıkar? Parayı çeken taş hangisi?

Yüzyıllardır nesillerden nesillere aktarılan doğal taşların büyüleyici hikayeleri bu çağda da büyük ilgi görüyor. Taşların enerjisine inanan kişilerin özen gösterdiği bu olay kapsamında her taşın kendine has anlamı olduğu düşünülüyor. Bu taşların vücutta taşınması ise pozitif enerjilerin yayılmasına ve taşın özelliklerine göre beklentiye girmeye yol açıyor. Bu taşlar arasında zenginlik, bolluk ve bereketlilikle anılan o taş ise son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. İşte zenginlik enerjisini çeken o taş...

ZENGİNLİĞİN KAPILARINI BU TAŞ AÇIYOR

Bereket taşı olarak bilinen sitrin, zenginlik ve bolluk getirmesi amacıyla pek çok farklı şekilde kullanılır. Bu taşın insana zenginlik vereceği inancı yaygınken dileyen cüzdanında dileyen kasasında dileyen ise vücudunda taşıyor.

Genellikle kolye, bileklik ya da yüzüm formlarında tercih edilen sitrin taşı, ihtişamı ile de oldukça hoş bir görsel ortaya çıkarıyor.