Zekanın önünde duran zayıf yönü söyleyen kişilik testi? İlk hangi hayvanı gördün?

Bazen kabullenemesek bile her insanın zayıf yönleri vardır. Çünkü insanın kendi için objektif bakış açısına sahip olması zordur. Oysa kişilik testleri tüm aksilikleri, zayıflıkları ve iyi yönleri ortaya çıkarıyor. Bu testte ilk önce hangi hayvanı gördünüz, zebrayı mı pandayı mı? İlk gördüğünüz hayvan zekanızın önünde duran zayıf yönünüzü söylüyor.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Gerçekten zekanızı yüzde yüz kullanmak istiyorsanız zayıf yönlerinizi mutlaka bilmeniz gerekir. İmdada yetişen kişilik testleri insanın kendini tanımasına vesile olduğu gibi zekasına engel olan zayıf yönleri de ortaya koyuyor. Bu kişilik testinde gözünüze ilk çarpan hayvan size en zayıf yönünüzü söylüyor.

Başkalarına yargı dağıtmak, onları eleştirmek kolay. Fakat insanın kendiyle ilgili objektif olması, itirafta bulunması oldukça zor.

KİŞİLİK TESTİ: RESİMDE İLK HANGİ HAYVANI GÖRDÜNÜZ?

İnsanın zayıf özellikleriyle ve benzersiz yönleriyle yüzleşmesi özgüveni artırabilir. Çünkü insan kendine baktığında tuhaflıkları ortadan kaldırır.

Zayıf yönlerinizi test etmek, en derinlerde saklı kalmış özellikleri ortaya çıkardığı gibi zekanızı da özgür bırakabilir.

PANDA

Zekanızın önünde duran en zayıf yönünüz zor duygulardan kendinizi soyutlamanız. Takıntı haline getirmeyin ve yola devam edin. Harekete geçememek zekanızı gölgeliyor.

ZEBRA

Görülmesi zor bazı güçlü detayları görüyorsunuz. Ancak bu size yetmiyor. Sizin zayıf yönünüz dikkatsizlik. Uzun süre odaklanamayışınız sizi çıkmaza sürüklüyor. İhtiyacınız olduğunda yardım istemekten kaçınmayın.