Zeka testi: Zekiler bile şaşırdı kaldı! 5 kedi nerede? 318 kişi denedi 7 saniyede 12'si başarılı oldu

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, toplam 5 kedi görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, tüm görsellerin 7 saniyede bulunması. Ancak zekiler bile bu testte başarısız olabiliyor. Çünkü kedilerin ustalıkla gizlenmiş olması, zeki insanları bile şaşırtabiliyor. İşte söz konusu zeka ve dikkat gerektirebilen o test…

Kedi görsellerine istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi, zeki insanları bile şaşırtabiliyor. Çünkü hem dikkat hem de zeka gerektirebilen bu testte, toplam 5 kedi görseli bulunuyor. Ancak söz konusu görsellerin gizli olması ve 7 saniyede bulunması, zeki insanların bile başarısız olmasına neden olabiliyor.

BU OPTİK İLLÜZYON TESTİNDE ZEKİLER BİLE ŞAŞIRDI

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, ben bulurum diyenler bile başarısız oluyor. Çünkü kedi görsellerini bulmak dikkatin yanı sıra üstün zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle, bu optik illüzyon testini çözmeye deneyen birçok insan başarılı olamadı.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 318 kişiye gösterildi. Ancak 7 saniyede sadece 12 kişi tüm kedi görsellerinin yerlerini tespit edebildi. Bunun sonucunda ise, zeki insanların bile şaşırabildiği bu testte sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Zeki insanların bile zorlanabildiği bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede tüm kedi görsellerini bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde zekiler bile ipucundan faydalanabiliyordu. Eğer siz de tüm görselleri bulamadıysanız; sol alt, sol üst ve orta hafif sağ tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN TESTTEKİ 5 KEDİ

Optik illüzyon testinde zekiler bile şaşırabiliyordu. Çünkü tüm görsellerin bulunması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Zira kedi görsellerinin ustalıkla gizlenmiş olması, tespit edilmelerinin neredeyse imkansız hale gelmesine sebep oluyordu. Bunun sonucunda ise bu testi çözmek hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyordu.

Eğer zeki insanların bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz de başarılı olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. Nitekim bir kedi görseli resmin ortasında bulunuyor. Diğer 4 kedi ise işaretli şekilde gösteriliyor.

Zeka testi: 387 kişi denedi 10 saniyede 25'i buldu! Galatasaraylılar bile resimdeki 7 aslanı bulamadı