Zeka testi: Yavru kedilerin içindeki civciv nerede? 412 kişi denedi 26'sı başarılı oldu

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, toplam 5 yavru kedi bulunuyor. Bunun yanı sıra 1 adet civciv görseli yer alıyor. Optik illüzyon testinde beklenen, yavru kedilerin arasındaki civcivin 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak sürenin kısa olması ve bulunması gereken görselin gizli olması hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve dünyada birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü optik illüzyon testleri, sevilen görseller üzerine hazırlandığında eğlenceli olarak görülebiliyor. Bunun yanı sıra testleri belirtilen sürelerde çözmek hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

Yavru kedi ve civciv görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de Türkiye'deki pek çok insanın dikkatini çekti. Ancak bu testi çözmeye çalışan birçok insan başarılı olamadı.

ZEKA TESTİ: 412 KİŞİ DENEDİ 26'SI BAŞARILI OLDU

Optik illüzyon testinde, bir sepetin içinde toplam 5 adet yavru kedi bulunuyor. Yavru kedilerinin arasında ise gizli bir civciv görseli yer alıyor. Optik illüzyon testinde beklenen, gizli civciv görselinin 10 saniye içinde tespit edilmesi. Ancak yavru kedi görsellerinin çoğunlukta olması hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 412 kişiye gösterildi. Ancak bu testi çözmeyi deneyenlerden sadece 26'sı 10 saniyede yavru kedilerin arasındaki civcivi bulmakta başarılı oldu.

Peki hem zeka hem de dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Civciv İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan faydalanıyor. Eğer siz de yavru kedilerin içindeki civcivi bulamadıysanız, resmin orta kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

YAVRU KEDİLERİN İÇİNDEKİ CİVCİVİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan başarılı olamamıştı. Çünkü yavru kedilerin çoğunlukta olması, civciv görselinin bulunmasını zorlaştırabiliyordu.

Eğer zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz de başarılı olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte optik illüzyon testindeki civcivin yeri;