Zeka testi: Trabzonspor logosu nerede? 7 saniyede 1921 futbolseverden 83'ü buldu...

Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray logosuna istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, yüksek zeka ve dikkat becerisi gerektirebiliyor. Zira optik illüzyon testinde Trabzonspor logosunun 7 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak belirtilen sürede tespit edilmesi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Futbol ile ilgili olan optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü söz konusu testler, eğlenceli olmasının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebiliyor.

Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş logosuna istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Zira bu testi çözmeye çalışan birçok futbol tutkunu başarılı olamadı.

ZEKA TESTİ: 7 SANİYEDE 1921 FUTBOLSEVERDEN 83'Ü BULDU

Dikkatin yanı sıra üstün zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testi, 1921 futbolsevere gösterildi. Ancak 1921 futbol tutkunundan sadece 83'ü Trabzonspor logosunu 7 saniyede tespit edebildi.

Optik illüzyon testinde; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray logoları çoğunlukta bulunuyor. Trabzonspor logosundan ise sadece bir tane bulunuyor. Üstelik Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe görsellerine kıyasla küçük boyutta. Bunun yanı sıra gizlenmiş durumda. Bu nedenle pek çok futbol tutkunu bu optik illüzyon testinde başarılı olamadı.

Peki zekanın yanı sıra yüksek dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede gizli logoyu bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Trabzonspor Logosu İpucu: Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş logolarının fazla olması, Trabzonspor logosunun 7 saniyede bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu. Nitekim zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan ipucundan yardım aldı. Eğer siz de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş logosunun içindeki gizli logoyu bulamadıysanız, sağ üst köşeye daha dikkatli bakmalısınız.

TRABZONSPOR LOGOSUNUN YERİ

Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe logosuna istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Nitekim pek çok futbol tutkunu bu optik illüzyon testinde başarılı olamadı.

Eğer hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe logolarının içindeki gizli logoyu siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka ve dikkat gerektirebilen testteki Trabzonspor logosunun yeri;

Zeka testi: Zebra ve atların içindeki yavru kedi nerede? 7 saniyede 914 kişiden 42'si bulabildi