Zeka testi: Tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? Türkiye'de 479 kişi denedi 11'i bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 479 kişiye gösterildi. Ancak birçok insan tilkilerin içindeki yavru kedi görselini 10 saniyede bulamadı. Çünkü dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, tilkilerin çoğunlukta olması yavru kedi görselinin bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Peki Türkiye'deki birçok insanın başarısız olduğu bu testte, siz başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Türkiye'deki birçok insan başarılı olamamıştı. Çünkü optik illüzyon testinde birçok tilki görseli yer alıyor. Bunun yanı sıra sadece bir yavru kedi görseli bulunuyor. Üstelik o görsel de gizlenmiş durumda.

Optik illüzyon testinde beklenen, gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak tilkilerin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Peki, Türkiye'de birçok insanın denediği ama başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz başarılı olabilir misiniz?

ZEKA TESTİ: TÜRKİYE'DE 479 KİŞİ DENEDİ 11'İ BULABİLDİ

Türkiye'de 479 kişinin çözmeyi denediği bu optik illüzyon testinde, sadece 11 kişi gizli yavru kedi görselinin yerini 10 saniyede bulabilmişti. Zira tilki görsellerinin çoğunlukta olması, hemen herkesi zorlayabiliyordu. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu.

Peki, Türkiye'deki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte adeta zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan faydalanabiliyordu. Çünkü tilkilerin arasındaki yavru kedi görselini bulmak oldukça zorlayıcıydı. Eğer siz de bulamadıysanız, resmin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

TİLKİLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Tilkilerin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 479 kişiye gösterilmişti. Ancak pek çok insan gizli görseli bulamamıştı. Çünkü tilkilerin içindeki yavru kedi görselini bulmak adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Türkiye'deki birçok insan gibi siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte tilkilerin arasındaki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Kurt ve tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? 751 kişi denedi 18'i başarılı oldu