Zeka testi: Tilkileri inceleyen 781 kişiden 27'si yavru kediyi 9 saniyede buldu!

Tilki ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testinde, 781 kişiden 27'si başarılı oldu. Çünkü zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, tilkilerin arasındaki yavru kedi görselinin 9 saniyede bulunması bekleniyor. Peki adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz belirtilen sürede başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insanın gündeminde yer alıyor. Çünkü söz konusu testler eğlenceli olmalarının yanı sıra adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Öte yandan tilki ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de pek çok insan tarafından yoğun ilgi görüyor.

ZEKA TESTİ: 781 KİŞİDEN 27'Sİ BULDU

Tilki görsellerinin çoğunlukta yer aldığı bu testte, yavru kedi görselinden sadece bir tane bulunuyor. Üstelik söz konusu görsel gizli. Optik illüzyon testinde beklenen ise, tilkilerin arasındaki gizli yavru kedinin 9 saniyede tespit edilmesi.

Optik illüzyon testi Türkiye'de 781 kişiye gösterildi. Ancak bu kişilerden sadece 27'si 9 saniyede yavru kedi görselinin yerini fark edebildi. Çünkü tilki görsellerinin fazla olması, yavru kedi görselinin gizli olması ve sadece 9 saniye süre verilmesi bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyor. Bunun sonucunda ise hem yüksek dikkat hem de üstün zeka seviyesine sahip insanların belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki birçok insanın çözmeyi denediği ancak başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, siz 9 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o test;

Yavru Kedi İpucu: Tilki görsellerinin çoğunlukta yer aldığı bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Eğer zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte siz de gizli görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin orta hafif sol tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

TİLKİLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Dikkatin yanı sıra üstün zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, kendine güvenen birçok insan yanılmıştı. Zira zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte 781 kişiden sadece 27'si 9 saniyede başarılı olabildi. Çünkü tilki görsellerinin çoğunlukta olması, işleri oldukça fazla zorlaştırabiliyordu.

Eğer hem zeka hem de yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, gizli görseli siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte tilkilerin içindeki yavru kedinin yeri;

Zeka testi: Haaland ve Olmo'nun arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 581 kişi denedi 17'si bulabildi