Zeka testi: Tilkileri 617 kişi inceledi! Sadece 25'i 10 saniyede yavru kediyi gördü

Zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testi, pek çok tilki ve bir gizli yavru kedi görseline istinaden oluşturuldu. Optik illüzyon testinde beklenen, tilkilerin arasında bulunan yavru kedi görselinin 10 saniyede tespit edilmesi. Fakat belirtilen sürede bulunması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve birçok farklı ülkede pek çok insanın gündeminde. Çünkü söz konusu testleri çözmek hem eğlendiriyor hem de zorlayıcı olabiliyor. Tilki ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testini çözmek de adeta zeka sınırlarını aşabiliyor.

ZEKA TESTİ: TİLKİLERİ 617 KİŞİ İNCELEDİ 25'İ BAŞARILI OLDU

Tilki görsellerinin çoğunlukta bulunduğu bu optik illüzyon testinde, yavru kedi görselinden sadece bir tane bulunuyor. Üstelik söz konusu yavru hayvan gizli. Optik illüzyon testinde istenen ise, tilkilerin arasındaki yavru kedi görselinin 10 saniye içinde fark edilmesi.

Zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 617 kişiye gösterildi. Fakat bu testi çözmeye çalışanlardan sadece 25'i 10 saniye içinde gizli hayvanın yerini fark edebildi.

Optik illüzyon testinde tilki görsellerinin çoğunlukta olması ve yavru kedi görselinin gizli olması, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyordu. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu.

Peki pek çok insanın çözmeyi denediği ancak çözerken başarısız olduğu bu testte, siz 10 saniye içinde tilkilerin arasındaki gizli hayvanı bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz, adeta zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını aşabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan faydalanıyordu. Eğer siz de tilkilerin içindeki gizli yavru kedi görselini bulamadıysanız, sağ orta hafif üst tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

YAVRU KEDİNİN OPTİK İLLÜZYON TESTİNDEKİ YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Çünkü tilkilerin çoğunlukta olması, yavru kedinin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu.

Eğer zeka sınırlarını aşabilen bu testte, siz de tilkilerin içindeki yavru hayvanı göremediyseniz aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte yavru kedi görselinin bulunduğu yer;