Zeka testi: Tilki ve tavukların içindeki yavru kediyi gördün mü? 1785 kişi denedi 53'ü bulabildi...

Yavru kedi, tilki ve tavuk görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, yüksek dikkat ve zeka seviyesi gerektirebiliyor. Zira tilki ve tavuk görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin 9 saniyede tespit edilmesi bekleniyor. Ancak adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, belirtilen sürede pek çok insan başarılı olamadı. İşte detaylar…

Optik illüzyon testlerini çözmek birçok insanın hoşuna gidiyor. Çünkü söz konusu testlerde insanlar hem kendilerini deniyor hem de eğleniyor. Ayrıca yüksek zeka ve dikkat gerektiren optik illüzyon testleri pek çok insanın tercihi oluyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi de Türkiye'deki birçok insan tarafından konuşuluyor. Zira testte beklenen tavuk ve tilki görsellerinin içindeki yavru kedi görselinin 9 saniyede bulunması. Ancak dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu testte, yavru kedinin gizli olması hemen herkesin başarısız olmasına sebep olabiliyor. Çünkü sadece 9 saniye süre veriliyor.

ZEKA TESTİ: 1785 KİŞİ DENEDİ 53'Ü BULABİLDİ

Tavuk, tilki ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 1785 kişiye gösterildi. Ancak bu testi çözmeyi deneyen kişilerden sadece 53'ü 9 saniyede gizli yavru kedi görselini bulmayı başardı.

Tilki ve tavuk görsellerinin çoğunlukta olması, bu optik illüzyon testinin zamanında çözülmesini güçleştiriyordu. Ayrıca bulunması gereken görselin gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Peki birçok insanın başarısız olduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayan bu optik illüzyon testinde, siz 9 saniyede tavuk ve tilkilerin içindeki gizli görseli bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Yavru Kedi İpucu: Optik illüzyon testinde hem tavuk hem de tilki görsellerinin fazla olması, zekanın yanı sıra yüksek dikkat becerisi gerektirebiliyordu. Çünkü gizli görseli bulmak oldukça zorlayıcı olabiliyordu. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız, resmin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

TİLKİ VE TAVUKLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, tilki ve tavukların arasındaki gizli yavru kedi görselini pek çok insan bulamamıştı.

Eğer siz de bu optik illüzyon testinde başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem tilki hem de tavuk görsellerinin içindeki gizli yavru kedinin yeri;

Zeka testi: Kurt ve tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? 751 kişi denedi 18'i başarılı oldu