Zeka testi: Tilki ve pandaların içindeki kurt nerede? 1927 kişi denedi 7 saniyede 92'si bulabildi...

Zekanın yanı sıra yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi; panda, tilki ve kurt görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen, panda ve tilkilerin içindeki kurt görselinin 7 saniyede fark edilmesi. Fakat zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, ilgili görseli belirtilen sürede bulmak zorlayıcı olabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve diğer birçok ülkede pek çok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Çünkü optik illüzyon testlerini çözmek birçok insan tarafından eğlenceli olarak görülüyor. Bunun yanı sıra söz konusu testler hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Bunun sonucunda ise, insanların kendilerini denemelerine olanak sağlayabiliyor.

Kurt, tilki ve panda görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de dikkatin yanı sıra zeka gerektirebiliyor. Çünkü optik illüzyon testinde tilki ve pandaların içindeki kurt görselinin 7 saniyede tespit edilmesi isteniyor. Ancak bu pek de kolay olmuyor.

ZEKA TESTİ: 1927 KİŞİ DENEDİ, 7 SANİYEDE 92'Sİ BULABİLDİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 1927 kişiye uygulandı. Ancak bu testi çözmeyi deneyen kişilerden sadece 92'si 7 saniyede kurt görselinin yerini tespit edebildi.

Optik illüzyon testinde hem tilki hem de panda görsellerinin çoğunlukta olması, kurt görselinin bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyordu. Bu nedenle pek çok insan zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte başarısız oluyordu.

Peki adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Kurt İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, tilki ve panda görsellerinin fazla olması pek çok insanın başarısız olmasına neden olabiliyordu. Eğer siz de tilki ve pandaların arasındaki kurt görselini bulamadıysanız, orta üst tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

TİLKİ VE PANDALARIN ARASINDAKİ KURT GÖRSELİNİN YERİ

Zeka ve yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, tilki ve pandaların çoğunlukta olması pek çok insanın başarısız olmasına sebep olmuştu. Eğer siz de bu optik illüzyon testinde başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem tilki hem de panda görsellerinin içindeki kurt görselinin yeri;

Kişilik testi: Etrafındakiler seni girişken mi görüyor çekingen mi? Parmak şeklini seç sonucu öğren