Zeka testi: Tavukların içindeki yavru kedi nerede? Türkiye'de 512 kişi denedi 27'si bulabildi...

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 512 kişiye gösterildi ve tavukların içindeki gizli yavru kedi görselinin bulunması istendi. Ancak sadece 27 kişi 10 saniyede tavuk görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselini tespit edebildi. Çünkü ilgili görseli bulmak hem zeka hem de dikkat gerektirebiliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve birçok farklı ülkede pek çok insan tarafından çözülüyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek zeka ve dikkat becerisi gerektirebiliyor.

Öte yandan bu optik illüzyon testi de Türkiye'deki birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü kolay gibi gözüken bu testte, tavukların içindeki yavru kediyi 10 saniyede bulmak neredeyse imkansız oluyor.

ZEKA TESTİ: TÜRKİYE'DE 512 KİŞİ DENEDİ 27'Sİ BULABİLDİ

Türkiye'de birçok insana gösterilen bu zeka testinde pek çok kişi başarılı olamadı. Çünkü optik illüzyon testinde beklenen, tavukların arasındaki yavru kedi görselinin 10 saniye içinde tespit edilmesi. Ancak belirtilen sürede hemen herkes başarısız olabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Türkiye'deki 512 kişiden sadece 27'si 10 saniyede yavru kedi görselini tespit edebilmişti. Çünkü tavuk görsellerinin çoğunlukta olması, işleri zorlaştırabiliyordu.

Peki siz bu testte 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, tavuk görsellerinin çoğunlukta olması birçok insanın başarısız olmasına sebep oluyordu. Eğer dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz de tavukların arasındaki gizli yavru kedi görselini tespit edemediyseniz, resmin orta hafif sağ tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

TAVUKLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Türkiye'deki birçok insan başarılı olamamıştı. Çünkü tavuk görsellerinin çoğunlukta olması ve yavru kedi görselinden hem bir tane olması hem de gizli olması, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyordu.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Türkiye'deki pek çok insan gibi siz de başarısız olduysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte tavukların içindeki yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Kurt ve kedilerin içindeki yavru aslanı gördün mü? 592 kişi denedi 21'i başarılı oldu