Zeka testi: Tavşan ve köpeklerin içindeki yavru kedi nerede? 447 kişi denedi 17'si başarılı oldu...

Zekanın yanı sıra yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi; yavru kedi, tavşan ve köpek görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, köpek ve tavşanların arasındaki yavru kedi görselinin 7 saniye içinde bulunması. Ancak bulunması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra üstün odaklanma becerisi ve zeka seviyesi gerektirebiliyor. Bu nedenle pek çok insan optik illüzyon testlerinde kendilerini deneyebiliyor.

Tavşan, köpek ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de Türkiye'deki birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü tavşan ve köpek görsellerinin içindeki yavru kedi görselinin 7 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak yavru kedi görselinin gizli olması ve tavşan ile köpek görsellerinin çoğunlukta olması, üstün dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Nitekim pek çok insan bu testte başarılı olamadı.

ZEKA TESTİ: 447 KİŞİ DENEDİ 17'Sİ BAŞARILI OLDU

Zeka ve yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 447 kişiye gösterildi. Ancak bu testi çözmeyi deneyen 447 kişiden sadece 17'si 7 saniyede köpek ve tavşanların içindeki gizli yavru kediyi bulmakta başarılı oldu. Bu nedenle sadece yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Yavru Kedi İpucu: Odaklanmanın yanı sıra yüksek zeka seviyesi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Çünkü tavşan ve köpek görsellerinin fazla olması, işleri neredeyse imkansız hale getirebiliyordu. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız, sol alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

TAVŞAN VE KÖPEKLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Tavşan ve köpek görsellerinin çoğunlukta olması, yavru kedi görselinin bulunmasını zorlaştırıyordu. Ayrıca yavru kedi görselinin gizli olması, bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu. Bu nedenle odaklanmanın yanı sıra yüksek zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu. Nitekim bu testte pek çok insan başarısız oldu.

Eğer birçok insanın başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte tavşan ve köpeklerin içindeki gizli görselin yeri;

Mbappe ve Yamal görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo nerede? 1417 kişi denedi 35'i buldu