Zeka testi: Tavşan ve civcivlerin içindeki yavru kedi nerede? Türkiye'de 711 kişi denedi 42'si buldu

Zeka sınırlarını zorlayabilen optik illüzyon testleri hemen herkesin dikkatini çekebiliyor. Ayrıca bu optik illüzyon testi de hem zeka sınırlarını zorlayabiliyor hem de üstün dikkat becerisi gerektirebiliyor. Çünkü tavşan ve civcivlerin arasındaki yavru kedinin 10 saniyede bulunması isteniyor. Ancak Türkiye'de 711 kişinin çözmeyi denediği bu testte, sadece 42'si tavşan ve civcivlerin içindeki yavru kedi görselini zamanında bulabildi. İşte detaylar…

Optik illüzyon testlerini çözmek hemen herkesin hoşuna gidebiliyor. Çünkü optik illüzyon testleri, insanların kendilerini denemelerine olanak sağlayabiliyor. Özellikle yüksek dikkat becerisi ve zeka seviyesi gerektirebilen testler birçok insan tarafından yoğun ilgi görebiliyor.

Türkiye'de 711 kişinin çözmeyi denediği bu optik illüzyon testi de dikkatin yanı sıra yüksek zeka seviyesi gerektirebiliyor. Nitekim bu testi çözmeyi deneyenlerden sadece 42'si 10 saniyede başarılı olabildi.

ZEKA TESTİ: TÜRKİYE'DE 711 KİŞİ DENEDİ 42'Sİ BULDU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi; tavşan, civciv ve yavru kedi görseline istinaden hazırlandı. Ancak optik illüzyon testinde civciv ve tavşan görselleri çoğunlukta bulunurken, yavru kedi görselinden sadece bir tane bulunuyor. Üstelik o görsel de gizli. Bu nedenle hem tavşan hem de civcivlerin içindeki yavru kedi görselini bulmak adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

Peki Türkiye'de birçok insanın çözmeye çalışırken başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte adeta zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Yavru Kedi İpucu: Civciv ve tavşan görsellerinin çoğunlukta olması, pek çok insanın başarısız olmasına neden olabiliyordu. Bu nedenle sadece yüksek zekaya sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri de iddia ediliyordu. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin orta sağ tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

TAVŞAN VE CİVCİVLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Tavşan, civciv ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Çünkü civciv ve tavşanların çoğunlukta olması, yavru kedi görselinin tek olması ve gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer siz de bu optik illüzyon testinde başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte tavşan ve civciv görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? Türkiye'de 479 kişi denedi 11'i bulabildi