Zeka testi: Luka Modric görsellerinin içindeki Arda Güler nerede? 342 kişi denedi 22'si bulabildi

Real Madrid'de forma giyen Luka Modric ve Arda Güler görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 342 kişiye gösterildi. Ancak 342 kişiden sadece 22'si 7 saniyede Luka Modric görsellerinin içindeki Arda Güler görselini tespit edebildi. Peki siz 7 saniyede bu optik illüzyon testini başarılı bir şekilde çözebilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Türkiye'de pek çok insana gösterilen bu optik illüzyon testi de yoğun ilgi görebiliyor.

Luka Modric ve Arda Güler görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testinde, Luka Modric görseli çoğunlukta bulunuyor. Bunun yanı sıra Güler görselinden ise sadece bir tane bulunuyor.

Optik illüzyon testinde istenen, Arda Güler görselinin 7 saniye içinde bulunması. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız oldu.

ZEKA TESTİ: 342 KİŞİ DENEDİ 22'Sİ BULABİLDİ

Arda Güler ve Luka Modric görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testinde, Luka Modric görseli çoğunlukta bulunuyor. Testte beklenen ise, Arda Güler'in 7 saniyede bulunması. Ancak pek çok insan bu testte başarılı olamadı.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Arda Güler İpucu: Luka Modric görselinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Bu nedenle sadece üstün zeka ve dikkat seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia ediliyordu. Eğer siz de ilgili görseli bulamadıysanız, orta hafif sağ tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

LUKA MODRİC GÖRSELLERİNİN İÇİNDEKİ ARDA GÜLER'İN YERİ

Optik illüzyon testinde Arda Güler'i birçok insan 7 saniyede bulamamıştı. Çünkü Luka Modric görsellerinin çoğunlukta olması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Luka Modric görsellerinin içindeki Arda Güler'in yeri;

Zeka testi: Kurt ve tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? 751 kişi denedi 18'i başarılı oldu