Zeka testi: Lionel Messi görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo nerede? 377 kişi denedi 11'i buldu...

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi görseline istinaden oluşturuldu. Optik illüzyon testinde istenen, çoğunluktaki Lionel Messi görsellerinin arasında bulunan Cristiano Ronaldo görselinin 5 saniye içinde bulunması. Fakat belirtilen sürede bulunması dikkatin yanı sıra zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından çözülüyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle pek çok insan kendini denemek için optik illüzyon testlerini çözüyor.

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Zira optik illüzyon testinde beklenen, çoğunluktaki Lionel Messi görsellerinin arasında yer alan Cristiano Ronaldo görselinin 5 saniyede tespit edilmesi. Fakat belirtilen sürede bulunması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

ZEKA TESTİ: 377 KİŞİ DENEDİ 11'İ BULDU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 377 kişiye gösterildi. Ancak 377 kişiden sadece 11'i 5 saniye içinde Cristiano Ronaldo görselinin yerini tespit edebildi. Zira Lionel Messi görsellerinin çoğunlukta olması, istenilen görselin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 5 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlanan o test;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan yardım aldı. Çünkü Lionel Messi görselinin çoğunlukta olması, hemen herkesi zorlayabiliyordu. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

LİONEL MESSİ GÖRSELLERİNİN İÇİNDEKİ CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayan bu optik illüzyon testinde, Lionel Messi görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo görselini pek çok insan bulamamıştı. Çünkü bu testi çözmek hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyordu.

Eğer siz de ilgili görseli bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Lionel Messi görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo görselinin yeri;

Lewandowski ve Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 7 saniyede 417 kişi denedi 12'si buldu