Zeka testi: Lewandowski ve Olmo'nun arasındaki Lionel Messi nerede? 451 kişiden 17'si buldu

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, toplam 3 futbolcu görseline istinaden hazırlandı. Söz konusu futbolcular; Lionel Messi, Robert Lewandowski ve Dani Olmo. Optik illüzyon testinde beklenen, Robert Lewandowski ve Dani Olmo'nun arasındaki Lionel Messi'nin 10 saniyede bulunması. Ancak belirtilen sürede tespit edilmesi hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Zeka sınırlarını zorlayabilen optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve birçok farklı ülkede pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Özellikle futbolcu görsellerine istinaden ortaya çıkartılan testler, eğlenceli olmalarının yanı sıra hem dikkat hem de yüksek zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle pek çok insan tarafından yoğun ilgi görüyor.

Lionel Messi, Robert Lewandowski ve Dani Olmo görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de pek çok insanın ilgisini çekiyor.

ZEKA TESTİ: 451 KİŞİDEN 17'Sİ BULDU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Robert Lewandowski ve Dani Olmo görseli çoğunlukta bulunuyor. Lionel Messi'nin görselinden ise sadece bir tane bulunuyor. Üstelik o görsel de gizli.

Optik illüzyon testinde beklenen, Robert Lewandowski ve Dani Olmo'nun arasındaki gizli futbolcu görselinin 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak Türkiye'de 451 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 17 kişi 10 saniyede Lionel Messi görselinin yerini tespit edebildi. Çünkü hem Dani Olmo hem de Robert Lewandowski görsellerinin çoğunlukta olması, futbol tutkunlarını bile şaşırtabiliyor.

Peki birçok insanın çözmeyi denediği ancak başarılı olamadığı, adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Lionel Messi İpucu: Eğlenceli olmasının yanı sıra zeka gerektirebilen bu testte, futbol tutkunları bile ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sol alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

LEWANDOWSKİ VE OLMO'NUN ARASINDAKİ LİONEL MESSİ'NİN YERİ

Lionel Messi, Robert Lewandowski ve Dani Olmo görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Çünkü hem Lewandowski hem de Olmo görsellerinin çoğunlukta olması hemen herkesin başarısız olmasına neden olabiliyordu.

Eğer bu optik illüzyon testinde, Robert Lewandowski ile Dani Olmo'nun arasındaki gizli Lionel Messi görselini bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zekanın yanı sıra dikkat gerektirebilen testteki Lionel Messi görselinin yeri;

Zeka testi: 427 kişi denedi 21'i 10 saniyede başarılı oldu! Gizli kurt nerede?