Zeka testi: Kurt ve tilkilerin içindeki yavru kedi nerede? 751 kişi denedi 18'i başarılı oldu

Zeka ve dikkat gerektiren optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insanın gündeminde yer alıyor. Kurt, tilki ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de pek çok insanın ilgisini çekiyor. Nitekim testte istenen yavru kedi görselinin 9 saniyede tespit edilmesi. Fakat kurt ve tilki görsellerinin fazla olması, adeta zeka sınırlarını zorluyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından sevilerek çözülüyor. Çünkü söz konusu testler hem eğlenceli hem de dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle pek çok insan kendini denemek için optik illüzyon testlerini çözüyor.

Tilki, kurt ve yavru kedi görseline göre hazırlanan bu optik illüzyon testi de birçok insanın gündeminde yer alıyor. Çünkü tilki ve kurt görsellerinin fazla olması, yavru kedi görselinin bulunmasını bir hayli zorlaştırıyor. Bu sebeple bu testi çözmek dikkatinin yanı sıra zeka gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: 751 KİŞİ DENEDİ 18'İ BAŞARILI OLDU

Dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim bu testte tilki ve kurt görselleri çoğunlukta bulunurken, bir yavru kedi görseli yer alıyor. Üstelik söz konusu tek görsel gizli. Optik illüzyon testinde istenen, gizli görselinin 9 saniyede tespit edilmesi.

Türkiye'de toplam 751 kişiye denetilen bu optik illüzyon testinde, sadece 18 kişi 9 saniyede tilki ve kurt görsellerinin arasındaki yavru kedi görselini tespit etmekte başarılı olabildi. Bu sebeple yalnızca üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip kişilerin belirtilen sürede başarılı olabilecekleri öne sürüldü.

Peki dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 9 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte birçok insanın başarısız olduğu o test;

Yavru Kedi İpucu: Kurt ve tilki görselinin çoğunlukta bulunduğu ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Eğer siz de ilgili görseli bulamadıysanız, testin sağ orta tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

KURT VE TİLKİLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Kurt, tilki ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Zira hem tilki hem de kurt görsellerinin fazla olması, dikkat ve zeka gerektirebiliyordu.

Eğer bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Kurt ve kedilerin içindeki yavru aslanı gördün mü? 592 kişi denedi 21'i başarılı oldu