Zeka testi: Kurt ve kedilerin içindeki yavru aslanı gördün mü? 592 kişi denedi 21'i başarılı oldu...

Zeka ve yüksek odaklanma becerisi isteyebilen bu optik illüzyon testi; yavru aslan, kurt ve kedi görseline istinaden oluşturuldu. Kedi ve kurt görselleri çoğunluktayken yavru aslan görselinden sadece bir tane bulunuyor. Optik illüzyon testinde beklenen ise, tek olan görselin 7 saniye içinde tespit edilmesi. Ancak belirtilen sürede bulunması hem zeka hem de yüksek odaklanma becerisi gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle optik illüzyon testleri eğlenceli olarak da görülebiliyor.

Kurt, kedi ve yavru aslan görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de pek çok insan tarafından ilgi görüyor. Nitekim bu testte kurt ve kedi görselleri çoğunlukta bulunuyor. Yavru aslan görselinden ise bir tane bulunuyor. Üstelik söz konusu tek görsel de gizli. Testte beklenen ise gizli görselin 7 saniyede bulunması. Ancak belirtilen sürede hem kedi hem de kurtların arasından tespit edilmesi dikkat ve zeka gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: 592 KİŞİ DENEDİ 21'İ BAŞARILI OLDU

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de 592 kişiye gösterildi. Testi çözmeyi deneyen 592 kişiden sadece 21'i başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, kurt ve kedilerin arasındaki yavru aslan görselini siz 7 saniyede bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Yavru Aslan İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan faydalanıyordu. Eğer siz de kedi ve kurtların içindeki yavru aslanı bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sol üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

KURT VE KEDİLERİN İÇİNDEKİ YAVRU ASLANIN YERİ

Kurt, kedi ve yavru aslan görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorluyordu. Çünkü bu testi çözmeye çalışan pek çok insan 7 saniyede başarılı olamadı.

Eğer zekanın yanı sıra dikkat gerektirebilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem kurt hem de kedilerin içindeki yavru aslan görselinin yeri;

Zeka testi: Tavuk ve kurtların içindeki yavru kedi nerede? 881 kişi denedi 22'si bulabildi