Zeka testi: Kurt ve aslanların içindeki yavru kedi nerede? 617 kişi denedi 27'si buldu...

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; yavru kedi, kurt ve aslan görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen kurt ve aslan görsellerinin arasındaki yavru kedinin 10 saniyede tespit edilmesi. Fakat belirtilen sürenin kısa olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Optik illüzyon testlerini çözmek pek çok insanın hoşuna gidiyor. Çünkü söz konusu testler, dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle optik illüzyon testleri, insanların kendilerini denemelerine olanak sağlayabiliyor.

Kurt, aslan ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de Türkiye'deki birçok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü yüksek dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

ZEKA TESTİ: 617 KİŞİ DENEDİ 27'Sİ BULDU

Zeka ve yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 617 kişiye gösterildi. Ancak bu testi çözmeyi deneyen 617 kişiden yalnızca 27'si 10 saniye içinde hem aslan hem de kurt görsellerinin arasındaki yavru kediyi 10 saniyede tespit edebildi. Bu nedenle dikkatin yanı sıra yüksek zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın çözmeyi denerken başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz kurt, aslan ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan o test;

Yavru Kedi İpucu: Bu testte birçok insan ipucundan faydalanıyor. Çünkü kurt ve aslan görsellerinin çoğunlukta olması, yavru kedi görselinin bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Eğer siz de istenilen görseli tespit edemediyseniz, optik illüzyon testinin sol üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

KURT VE ASLANLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Zekanın yanı sıra dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, kurt ve aslan görsellerinin çoğunlukta olması işleri fazlaca zorlaştırıyordu. Ayrıca bulunması gereken görselin gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Zira bu testi çözmeye çalışan birçok insan hem kurt hem de aslan görsellerinin arasındaki yavru kedi görselini tespit edemedi.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte kurt ve aslanların içindeki yavru kedi görselinin yeri;

Olmo ve Yamal'ın arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 918 kişi denedi 37'si 9 saniyede bulabildi