Zeka testi: Kurt nerede? Tavşan ve kedileri inceleyen 467 kişiden 23'ü 7 saniyede bulabildi

Zeka ve yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi; kurt, tavşan ve kedi görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, tavşan ve kedilerin içindeki kurdun 7 saniyede bulunması. Ancak belirtilen sürenin kısa olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Peki, kurt nerede? İşte detaylar…

Zeka sınırlarını zorlayabilen optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve birçok farklı ülkede pek çok insanın ilgisini çekiyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra insanların kendilerini denemelerine olanak sağlayabiliyor.

Kurt, tavşan ve kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle pek çok insanın gündeminde yer alıyor.

TAVŞAN VE KEDİLERİ İNCELEYEN 467 KİŞİDEN 23'Ü BULABİLDİ

Tavşan, kedi ve kurt görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testinde, ben bulurum diyenler bile yanılabiliyor. Zira bu testi çözmeye çalışan 467 kişiden sadece 23'ü 7 saniyede başarılı olabildi.

Optik illüzyon testinde, tavşan ve kedi görselleri çoğunlukta bulunuyor. Kurt görselinden ise sadece bir tane bulunuyor. Üstelik o görsel de gizli. Optik illüzyon testinde istenen ise, çoğunluktaki kedi ve tavşan görsellerinin arasında bulunan kurdun 7 saniyede bulunması. Ancak bu testi inceleyen pek çok insan başarılı olamadı.

Peki hem dikkat hem de üstün zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede tavşan ve kedilerin arasındaki kurt görselini bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz zeka ve dikkat gerektirebilen o test;

Kurt İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Eğer siz de kurt görselini bulamadıysanız, optik illüzyon testinin orta alt kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ KURT GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde tavşan ve kedi görsellerinin çoğunlukta olması pek çok insanın başarısız olmasına sebep olmuştu. Zira bu testi inceleyen 467 kişiden sadece 23'ü 7 saniyede başarılı olabildi.

Eğer hem zeka hem de dikkat gerektirebilen bu testte, tavşan ve kedilerin arasındaki gizli görseli siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli kurt görselinin yeri;

Güler ve Mbappe'nin arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 769 kişi denedi 57'si başarılı oldu