Zeka testi: Köpek ve tavşanların içindeki yavru kedi nerede? 687 kişi bulmayı denedi 11'i başardı

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi, sosyal medyada birçok insanın dikkatini çekti. Zira testte beklenen köpek ve tavşanların arasında gizlenen yavru kedinin 10 saniyede bulunması. Ancak zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, 687 kişi tavşan ve köpek görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselini arasa da sadece 11'i belirtilen sürede bulmayı başardı. İşte detaylar…

Zeka ve üstün dikkat becerisi gerektiren optik illüzyon testleri, Türkiye ve dünyada birçok insanın ilgi odağı oluyor. Çünkü söz konusu testlerdeki gizli görselleri bulmak eğlenceli olmasının yanı sıra zorlayıcı olabiliyor. Nitekim köpek, tavşan ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de pek çok insanın ilgisini çekiyor.

ZEKA TESTİ: 687 KİŞİ BULMAYI DENEDİ 11'İ BAŞARDI

Dikkatin yanı sıra üstün zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testini pek çok insan çözmeyi denedi. Ancak hem köpek hem de tavşan görsellerinin çoğunlukta olması, gizli yavru kedi görselinin bulunmasını neredeyse imkansız hale getirmişti. Nitekim bu testte birçok insan başarısız oldu.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 687 kişiye gösterildi. Ancak 687 kişiden sadece 11'i 10 saniyede köpek ve tavşan görsellerinin içindeki yavru kedi görselini tespit edebildi. Bu nedenle hem yüksek dikkat hem de üstün zeka seviyesine sahip insanların gizli görseli belirtilen sürede bulabilecekleri iddia edildi.

Yavru Kedi İpucu: Bu optik illüzyon testini çözmek hem zeka hem de odaklanma gerektirebiliyordu. Bu nedenle pek çok insan bu testte ipucundan faydalanabiliyordu. Eğer siz de tavşan ve köpek görsellerinin içindeki gizli görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin orta alt hafif sağ tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

KÖPEK VE TAVŞANLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Köpek, tavşan ve yavru kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Bu nedenle zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde gizli görseli 10 saniyede bulmak neredeyse imkansız gibi görülüyordu.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, tavşan ve köpek görsellerinin içinde saklanan yavru kedi görselini siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte söz konusu hem dikkat hem de zeka gerektirebilen testteki, köpek ve tavşanların arasında gizlenen yavru kedinin yeri;

Zeka testi: Kurtların içindeki minik kedi nerede? Türkiye'de 1471 kişi aradı 51'i 10 saniyede buldu