Zeka testi: Köpek ve kurtların içindeki yavru kedi nerede? 417 kişiden 13'ü 7 saniyede bulabildi...

Zekanın yanı sıra üstün dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi; köpek, kurt ve gizli yavru kedi görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen, kurt ve köpeklerin arasındaki yavru kedi görselinin 7 saniye içinde tespit edilmesi. Fakat belirtilen sürede bulunması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte optik illüzyon testinin detayları…

Optik illüzyon testleri dünya çapında pek çok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü söz konusu testler eğlenceli olmalarının yanı sıra zeka ve yüksek dikkat becerisi gerektirebiliyor. Öte yandan kurt, yavru kedi ve köpek görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de birçok insan tarafından konuşuluyor.

ZEKA TESTİ: 417 KİŞİDEN 13'Ü 7 SANİYEDE BULABİLDİ

Zekanın yanı sıra yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, köpek ve kurt görselleri çoğunlukta bulunuyor. Ayrıca bir yavru kedi görselini de yer alıyor. Üstelik söz konusu görsel gizli. Optik illüzyon testinde beklenen, köpek ve kurtların içindeki gizli yavru kedi görselinin 7 saniyede tespit edilmesi. Ancak bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamadı.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 417 kişiye gösterildi. Ancak 417 kişiden sadece 13'ü 7 saniyede başarılı olabildi. Çünkü hem köpek hem de kurt görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

Peki birçok insanın çözmeyi denediği ve başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniye içinde kurt ve köpeklerin arasındaki yavru kedi görselini bulabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, kurt ve köpeklerin içindeki gizli yavru kediyi pek çok insan bulamamıştı. Bu nedenle birçok insan ipucundan yardım alıyordu. Eğer siz de bulamadıysanız, en alt hafif sol tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

KÖPEK VE KURTLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Dikkatin yanı sıra yüksek zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Zira hem kurt hem de köpek görsellerinin çoğunlukta olması, istenilen görselin 7 saniyede bulunmasını neredeyse imkansız hale getirebiliyordu.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli yavru kedi görselinin yeri;

Zeka testi: Tavşan ve köpeklerin içindeki yavru kedi nerede? 447 kişi denedi 17'si başarılı oldu