Zeka testi: Kediyi gördün mü? En hızlısı 18 saniyede buldu

Beyin jimnastiği yaptırmayı amaçlayan resimli zeka ve dikkat testimiz ile yine karşınızdayız. Güvercinler arasına saklanan kediyi en erken kaç saniyede bulabilirsin? İşte saklanan kedinin olduğu o fotoğraf…

Gün içerisinde basit resimli zeka testleri ile beyninizi zinde tutabilir ve analitik düşünceyi geliştirebilirsiniz. Bu görselde belirttiğimiz ''kediyi bul'' türündeki resimli zeka ve dikkat testleri hızlı düşünme yönünüzü geliştirir. Stres ve kriz anlarında doğru karar vermenizi sağlar. Aynı zamanda pratik olma kabiliyetinizi de geliştirir.

ZEKA OYUNLARI BEYNİ GÜÇLENDİRİR

Zeka oyunları, bireylerin zihinsel becerilerini geliştirmek ve beyin aktivitesini artırmak için tasarlanmış oyunlardır. Bu tür oyunlar, problem çözme, mantıksal düşünme, hafıza, dikkat ve odaklanma gibi zihinsel yetenekleri gerektirir. Zeka oyunları, beyin aktivitesini teşvik ederek sinir hücrelerinin ve sinaptik bağlantıların güçlenmesini sağlar.

BEYİN KAS YAPISI GİBİDİR

Bu tür zeka testleri beyni geliştirmek için uygun aktivitelerdir. Beyninizi ne kadar analitik düşünceye sevk ederseniz o kadar gelişir. Nasıl ki spor salonunda kasınıza yük bindirdikçe kollar gelişir, aynen öylede zeka testleri ile beyniniz eskisinden daha fazla gelişir.

KEDİYİ SAKLANDIĞI YERDEN ÇIKARIN

Bugünkü zeka testimizde güvercinler arasına saklanmış kediyi bulmaya çalışın. Saklanan kedinin nerede olduğunu aşağıda göstermiş olacağız. Güvercinlerin arasına saklanan kediyi bulamadıysanız hemen pes etmeyin. Biraz daha düşünün. Kendinizi zorlayın. Sonunda kediyi bulacaksınız.

İŞTE KEDİNİN SAKLANDIĞI ZEKA TESTİ

Güvercinler arasına gizlenmiş kediyi görebildiniz mi? İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre söz konusu karedeki kediyi en erken tespit eden kişinin rekoru 18 saniye. Cevap bir sonraki resimde.

KEDİNİN SAKLANDIĞI ZEKA TESTİNİN CEVABI

Güvercinlerin içinde kedi, sağ alt tarafta kırmızı kutucuklu işaretli yerde.