Zeka testi: Kedi ve köpeklerin içindeki yavru aslan nerede? 371 kişi denedi 11'i 9 saniyede bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insan tarafından ilgi görüyor. Kedi, köpek ve yavru aslan görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de pek çok insanın dikkatini çekiyor. Zira testte beklenen yavru aslan görselinin 9 saniyede bulunması. Ancak köpek ve kedi görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Çünkü söz konusu testler eğlenceli olmalarının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Bu nedenle birçok insanın ilgisini çekiyor.

Kedi, köpek ve yavru aslan görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de Türkiye'de birçok insan tarafından konuşuluyor. Çünkü köpek ve kedi görsellerinin çoğunlukta olması, yavru aslan görselinin bulunmasını adeta imkansız hale getirebiliyor. Bu nedenle bu test hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: 371 KİŞİ DENEDİ 11'İ 9 SANİYEDE BULABİLDİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, kedi ve köpek görselleri çoğunlukta bulunuyor. Yavru aslan görselinden ise sadece 1 tane bulunuyor. Üstelik o görsel de gizli. Optik illüzyon testinde beklenen ise, gizli görselin 9 saniye içinde bulunması.

Türkiye'de toplam 371 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, sadece 11 kişi 9 saniye içinde kedi ve köpeklerin arasındaki yavru aslan görselini bulmakta başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün dikkat becerisi ve zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 9 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Yavru Aslan İpucu: Kedi ve köpek görselinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Nitekim pek çok insan bu testte başarısız oldu. Eğer siz de gizli görseli bulamadıysanız, optik illüzyon testinin orta alt kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

KEDİ VE KÖPEKLERİN İÇİNDEKİ YAVRU ASLANIN YERİ

Köpek, kedi ve yavru aslan görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü hem kedi hem de köpek görsellerinin çoğunlukta olması, dikkatin yanı sıra zeka gerektirebiliyordu.

Eğer bu optik illüzyon testinde siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte yavru aslan görselinin yeri;

Zeka testi: Köpek ve kedilerin arasındaki gizli tavuk nerede? 289 kişi denedi 21'i bulabildi