Zeka testi: Kazları inceleyen 342 kişiden 21'i buldu! Yavru kedi nerede?

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi, kaz ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen, kazların içindeki gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte pek çok insan başarısız oldu. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra yüksek dikkat ve zeka gerektirebiliyor. Öte yandan kaz ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de birçok insanın gündeminde yer alıyor.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok kaz görseli bulunuyor. Ancak yavru kedi görselinden sadece bir tane bulunuyor. Üstelik söz konusu görsel gizli. Zira yavru kedi görselinin sadece yüz kısmı gözüküyor. Bu nedenle kazların içinden ayrıt edilmesi hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 342 kişiye gösterildi. Fakat bu testte 10 saniyede sadece 21 kişi başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün zeka seviyesine sahip insanların belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki birçok insanın başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniye içinde kazların arasındaki yavru kediyi bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Çünkü kaz görsellerinin çoğunlukta olması işleri zorlaştırabiliyordu. Eğer siz de kazların içindeki gizli yavru kedi görselini bulamadıysanız, sol orta tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

KAZLARIN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİNİN YERİ

Dikkatin yanı sıra üstün zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Nitekim 342 kişiden sadece 21'i başarılı olabildi.

Eğer zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, kazların içindeki yavru kedi görselini siz de bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli görselin yeri;

Zeka testi: Civciv ve ördeklerin içindeki yavru kedi nerede? 582 kişi denedi 16'sı başarılı oldu...