Zeka testi: Haaland ve Olmo'nun arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 581 kişi denedi 17'si bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi; Cristiano Ronaldo, Erling Haaland ve Dani Olmo görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen, Cristiano Ronaldo'nun 7 saniyede tespit edilmesi. Ancak Erling Haaland ve Dani Olmo görsellerinin çoğunlukta olması, dikkatin yanı sıra zeka gerektirebiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri birçok insanın dikkatini çekiyor. Özellikle futbolcu görsellerine istinaden hazırlanan testler, dünya çapında pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Çünkü futbolcu görsellerine istinaden ortaya çıkartılan optik illüzyon testleri, dikkat ve zeka gerektirmesinin yanı sıra eğlenceli de olabiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi de 3 farklı futbolcu görseline istinaden hazırlandı. Söz konusu futbolcular; Erling Haaland, Dani Olmo ve Cristiano Ronaldo. Optik illüzyon testinde beklenen, çoğunluktaki Dani Olmo ve Erling Haaland görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo'nun 7 saniyede bulunması.

ZEKA TESTİ: 581 KİŞİ DENEDİ 17'Sİ BULABİLDİ

Cristiano Ronaldo, Erling Haaland ve Dani Olmo görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 581 kişiye gösterildi. Cristiano Ronaldo görselini bulamaya çalışan 581 kişiden sadece 17'si 7 saniyede başarılı olabildi.

Optik illüzyon testinde hem Erling Haaland hem de Dani Olmo görselinin çoğunlukta olması, Cristiano Ronaldo görselinden bir tane olması ve gizli olması, bulunmasını oldukça fazla zorlaştırabiliyor. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor.

Peki birçok insanın başarılı olamadığı ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, siz 7 saniye içinde Erling Haaland ve Dani Olmo görsellerinin içindeki gizli futbolcunun yerini bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Cristiano Ronaldo İpucu: Erling Haaland ve Dani Olmo görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu. Eğer siz de gizli futbolcunun yerini bulamadıysanız, optik illüzyon testinin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

HAALAND VE OLMO'NUN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Yüksek zeka ve dikkat ihtiyacı gerektirebilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarılı olamamıştı. Eğer Dani Olmo ve Erling Haaland görsellerinin içindeki gizli futbolcuyu siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

İşte zeka sınırlarını zorlayabilen testteki Cristiano Ronaldo'nun bulunduğu yer;

Zeka testi: 427 kişi denedi 21'i 10 saniyede başarılı oldu! Gizli kurt nerede?