Zeka testi: Güler ve Olmo'nun arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 617 kişi denedi 17'si buldu...

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi 3 farklı futbolcu görseline istinaden hazırlandı. Söz konusu futbolcular; Cristiano Ronaldo, Dani Olmo ve Arda Güler. Testte beklenen, Arda Güler ve Dani Olmo'nun arasındaki Cristiano Ronaldo'nun 6 saniyede tespit edilmesi. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde belirtilen sürede başarılı olmak oldukça zor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri zeka ve odaklanma gerektirdiğinde birçok insanın dikkatini çekiyor. Çünkü insanların kendilerini denemelerine olanak sağlayabiliyor. Öte yandan Dani Olmo, Cristiano Ronaldo ve Arda Güler görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: 617 KİŞİ DENEDİ 17'Sİ BULDU

Zekanın yanı sıra yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, futbol tutkunları bile başarısız olabiliyor. Zira bu testi çözmeyi deneyen 617 futbolseverden sadece 17'si 6 saniyede başarılı olabildi.

Optik illüzyon testinde hem Dani Olmo hem de Arda Güler görseli çoğunlukta bulunuyor. Cristiano Ronaldo görselinden ise bir tane bulunuyor. Üstelik o görsel de Arda Güler ve Dani Olmo görsellerinin arasında gizlenmiş durumda. Verilen süre ise sadece 6 saniye. Tüm bunların sonucunda ise, Cristiano Ronaldo görselini Dani Olmo ve Arda Güler'den ayırt etmek futbol tutkunlarını bile zorlayabiliyor.

Peki birçok insanın çözmeyi denediği ancak başarılı olamadığı bu optik illüzyon testinde, siz Dani Olmo ve Arda Güler'in arasındaki gizli görseli 6 saniyede bulabilir misiniz? İşte adeta zeka sınırlarını zorlayabilen o test;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde hemen herkes ipucundan yardım alabiliyor. Eğer siz de Dani Olmo ve Arda Güler'in arasındaki gizli görseli bulamadıysanız, sağ alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

GÜLER VE OLMO'NUN ARASINDAKİ CRİSTİANO RONALDO'NUN YERİ

Cristiano Ronaldo, Arda Güler ve Dani Olmo'nun bulunduğu bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Çünkü hem Dani Olmo hem de Arda Güler görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz de Cristiano Ronaldo görselini bulamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem Dani Olmo hem de Arda Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo'nun yeri;

Zeka testi: 334 kişi denedi 10 saniyede 14'ü başarılı oldu! Galatasaraylılar bile 7 aslanı bulamadı