Zeka testi: Galatasaray logosu nerede? 1571 futbol tutkunu denedi 7 saniyede 83'ü bulabildi...

Zeka ve yüksek dikkat ihtiyacı gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş logosuna istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde istenen, Beşiktaş ve Fenerbahçe logolarının arasındaki Galatasaray logosunun 7 saniye içinde tespit edilmesi. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, futbol tutkunları bile başarısız olabiliyor. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında birçok insanın ilgisini çekiyor. Özellikle futbol ile ilgili olan testler yoğun ilgi görebiliyor. Çünkü söz konusu optik illüzyon testleri, dikkat ve zeka gerektirmesinin yanı sıra eğlenceli olabiliyor.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş logosuna istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testi de zeka ve dikkat gerektirmesinin yanı sıra eğlenceli olarak gündeme gelebiliyor.

ZEKA TESTİ: 1571 FUTBOL TUTKUNU DENEDİ 83'Ü BULABİLDİ

Zeka ve üstün dikkat becerisine ihtiyaç duyulabilen bu optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 1571 futbol tutkununa gösterildi. Ancak bu testi çözmeyi deneyen futbolseverlerden sadece 83'ü 7 saniyede hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş logolarının arasındaki Galatasaray logosunu tespit edebildi. Bunun sonucunda ise, sadece üstün dikkat ve yüksek zeka seviyesine sahip insanların 7 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Optik illüzyon testinde, Beşiktaş ve Fenerbahçe logoları çoğunlukta bulunuyor. Galatasaray logosu ise hem bir tane hem de gizli. Ayrıca boyutu da diğer logolara göre küçük. Bu nedenle hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş logolarının arasından fark edilmesi futbol tutkunlarını bile zorlayabiliyor.

KENDİNİZİ DENEYEBİLECEĞİNİZ OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Peki, siz bu optik illüzyon testinde hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş logolarının arasındaki Galatasaray logosunu 7 saniyede bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Galatasaray Logosu İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş logolarının arasındaki gizli logoyu birçok futbolsever bulamamıştı. Eğer siz de bulamadıysanız, sağ üst tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

GALATASARAY LOGOSUNUN YERİ

Fenerbahçe ve Beşiktaş logolarının içindeki Galatasaray logosunu birçok futbol tutkunu bulamamıştı. Bu nedenle sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların 7 saniyede bulabilecekleri iddia ediliyordu.

Eğer siz de bu optik illüzyon testinde başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe logolarının arasındaki Galatasaray logosunun yeri;

Zeka testi: Tilkileri inceleyen 781 kişiden 27'si yavru kediyi 9 saniyede buldu!