Zeka testi: Futbol tutkunları bile 7 saniyede bulamadı! Lionel Messi nerede?

Lionel Messi, Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Zira optik illüzyon testinde beklenen, Lionel Messi görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo görsellerinin çoğunlukta olması, futbol tutkunlarının bile başarısız olmasına neden olabiliyor. Peki, futbolseverlerin bile başarısız olduğu bu testte, siz 7 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o test…

Zeka ve yüksek odaklanma becerisi gerektirdiği iddia edilen bu optik illüzyon testi; Lionel Messi, Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden hazırlandı. Testte beklenen, Lionel Messi görselinin 7 saniyede bulunması. Ancak Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca görselleri çoğunlukta bulunurken, Lionel Messi görselinden sadece bir tane bulunuyor. Üstelik o görsel de gizli.

ZEKA TESTİ: FUTBOL TUTKUNLARI BİLE 7 SANİYEDE BULAMADI

Futbol tutkunlarının bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testi hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyordu. Zira bu testi çözmeye çalışan birçok futbolsever, Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo görsellerinin içindeki Lionel Messi'yi 7 saniyede bulamadı.

Optik illüzyon testi, futbol tutkunları da dahil olmak üzere Türkiye'de toplam 459 kişiye gösterildi. Ancak 459 kişiden sadece 12'si 7 saniyede Anderson Talisca ve Cristiano Ronaldo görsellerinin arasındaki Arjantinli yıldız futbolcuyu bulabildi.

Peki birçok futbolseverin başarılı olamadığı ve adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, siz 7 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

Lionel Messi İpucu: Zekanın yanı sıra yüksek odaklanma becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca görsellerinin içindeki gizli görseli pek çok insan bulamamıştı. Eğer siz de Arjantinli yıldızın futbolcunun yerini bulamadıysanız, resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

OPTİK İLLÜZYON TESTİNDEKİ LİONEL MESSİ GÖRSELİNİN YERİ

Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca'nın arasındaki Lionel Messi görselini pek çok futbol tutkunu bulamamıştı. Çünkü bu optik illüzyon testi adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz de başarılı olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem Cristiano Ronaldo hem de Anderson Talisca görsellerinin içindeki Lionel Messi'nin yeri;

Zeka testi: Kurt ve kedilerin içindeki yavru aslanı gördün mü? 592 kişi denedi 21'i başarılı oldu...