Zeka testi: Fillerin içindeki gizli yavru kedi nerede? Zekiler bile 10 saniyede bulamadı...

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu test pek çok fil ve bir gizli yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde beklenen, fillerin arasındaki gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması. Ancak bu testte zeki insanlar bile zorlanabiliyor. Bu sebeple üstün odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip kişilerin belirtilen sürede başarılı olabilecekleri iddia ediliyor. İşte zekilerin bile oldukça fazla uğraşabildiği o optik illüzyon testi…

Optik illüzyon testleri eğlenceli olarak görülebiliyor. Ancak söz konusu testleri belirtilen sürelerce çözmek, yüksek zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Zira zeki insanlar bile optik illüzyon testindeki gizli görselleri bulmakta zorluk yaşayabiliyor. Nitekim bu optik illüzyon testinde de zekiler bile 10 saniyede başarısız olabiliyor.

Zeki insanların bile çözmeye çalışırken başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, fil görsellerinin arasındaki gizli yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Fakat zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde birçok insan fillerin içindeki gizli yavru kedi görselinin yerini fark edemedi. Bu sebeple zeki insanların bile başarılı bir şekilde tamamlayamadığı bu optik illüzyon testinde, sadece yüksek odaklanma becerisi ve zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi.

ZEKA TESTİ: ZEKİLER BİLE 10 SANİYEDE BULAMADI

Optik illüzyon testinde, zeki insanlar bile başarısız olabiliyor. Zira fil görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselini bulmak adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Bunun sonucunda ise, yüksek dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların bu optik illüzyon testinde 10 saniyede başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Türkiye'de toplam 877 kişiye gösterilen bu optik illüzyon testinde, yalnızca 37 kişi 10 saniye içinde fil görsellerinin içindeki gizli yavru kedi görselinin yerini tespit edebildi.

Peki zekilerin bile oldukça fazla uğraşabildiği bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede fillerin içindeki gizli yavru kedi görselini bulabilir misiniz? İşte söz konusu test;

Gizli Yavru Kedi İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte fillerin içindeki gizli görseli siz de tespit edemediyseniz, sol alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

FİLLERİN İÇİNDEKİ GİZLİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, zeki insanlar bile oldukça fazla zorlanabiliyordu. Nitekim birçok insan bu optik illüzyon testinde başarısız oldu. Eğer istenilen görselin yerini siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte fillerin içindeki gizli yavru kedi görselinin bulunduğu yer;

Zeka testi: Penguenlerin içindeki gizli yavru aslan nerede? 461 kişiden 17'si 10 saniyede bulabildi