Zeka testi: Çok sayıda köpek ve kedi var! Gizli tilkiyi 10 saniyede bulabilir misin?

Zeka ve yüksek dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi; köpek, kedi ve tilki görseline istinaden oluşturuldu. Testte beklenen gizli tilkinin 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak hem kedi hem de köpek görsellerinin çoğunlukta olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Peki, 10 saniyede siz başarılı olabilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri Türkiye'de ve diğer birçok farklı ülkede, pek çok insan tarafından heyecanla çözülüyor. Çünkü optik illüzyon testlerindeki gizli görselleri bulmak hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Bu nedenle eğlenceli olarak görülebiliyor.

Kedi, köpek ve tilki görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de birçok insan tarafından yoğun ilgi gördü. Ayrıca testte beklenen, gizli tilkinin 10 saniye içinde fark edilmesi. Ancak kedi ve köpeklerin çoğunlukta olması, tilki görselinin bulunmasını zorlaştırabiliyor.

ZEKA TESTİ: TİLKİYİ 10 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, tilki görselinin 10 saniye içinde tespit edilmesi isteniyor. Ancak optik illüzyon testinde hem köpek hem de kedi görselleri çoğunlukta bulunuyor. Bunun yanı sıra tilki görselinden sadece 1 tane bulunuyor. Üstelik söz konusu gizli ve sadece yüz kısmı gözüküyor. Bu nedenle bu optik illüzyon testini 10 saniyede çözmek dikkat ve zeka gerektirebiliyor.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de toplam 112 kişiye gösterildi. Ancak sadece 7 kişi 10 saniyede gizli görselin yerini tespit edebildi.

Peki, kedi ve köpeklerin arasındaki gizli görseli siz 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Optik İllüzyon İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde pek çok insan ipucundan faydalanıyordu. Eğer köpek ve kedilerin içindeki gizli görseli siz de bulamadıysanız, en alt hafif sağ tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

KEDİ VE KÖPEKLERİN İÇİNDEKİ TİLKİNİN YERİ

Kedi ve köpek görsellerinin çoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız olmuştu. Bunun sonucunda ise sadece üstün dikkat ve zeka seviyesine sahip insanların 10 saniyede başarılı olabilecekleri öne sürülüyordu.

Peki, zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte siz belirtilen sürede başarılı olabildiniz mi? Eğer olamadıysanız aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte hem zeka hem de dikkat gerektirebilen testteki, kedi ve köpeklerin arasında gizlenen tilkinin yeri;