Zeka testi: Çok kurt, tek yavru aslan var! Galatasaraylılar bile 10 saniyede başarılı olamadı

Kurt ve yavru aslan görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testinde, Galatasaray taraftarları bile başarısız olabiliyor. Çünkü resimde çok sayıda kurt bulunurken sadece bir yavru aslan görseli var. Optik illüzyon testinde beklenen ise, yavru hayvanın 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte Galatasaraylılar bile başarısız olabiliyor. Peki, siz başarılı olabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o test…

Optik illüzyon testleri, Türkiye'de ve diğer birçok farklı ülkede pek çok insan tarafından çözülüyor. Çünkü optik illüzyon testlerini çözmek eğlenceli olmasının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebiliyor.

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testi de Türkiye'deki birçok insanın dikkatini çekti. Testte beklenen, kurtların içindeki yavru aslanın 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak zeka ve dikkat gerektirebilen bu testte, söz konusu yavru hayvan görselini Galatasaray taraftarları bile bulmakta zorlanabiliyor.

ZEKA TESTİ: GALATASARAYLILAR BİLE BAŞARILI OLAMADI

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde çok sayıda kurt, tek yavru aslan görseli var. Testte beklenen, çoğunluktaki kurt görsellerinin içindeki yavru aslanın 10 saniyede tespit edilmesi.

Optik illüzyon testi, Türkiye'de Galatasaray taraftarları da dahil olmak üzere toplam 261 kişiye gösterildi. Ancak sadece 37'si 10 saniyede yavru aslan görselinin yerini tespit edebildi. Çünkü kurt görsellerinin çoğunlukta olması, testin çözülmesini zorlaştırabiliyor. Bunun yanı sıra yavru aslan görselinin gizli olması, hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

Peki, Galatasaray taraftarlarının bile başarısız olabildiği bu optik illüzyon testinde, siz 10 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte zeka ve dikkat gerektirebilen o test;

Yavru Aslan İpucu: Kurt görsellerinin çoğunlukta bulunduğu bu testte, gizli yavru hayvanı pek çok insan bulamamıştı. Eğer siz de zorlandıysanız, sol alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

KURTLARIN İÇİNDEKİ YAVRU ASLANIN YERİ

Galatasaray taraftarlarının bu optik illüzyon testinde daha kolay başarılı olabilecekleri tahmin ediliyordu. Çünkü Galatasaraylılar için aslan görselinin farklı bir anlamı olduğu öne sürülüyordu. Ancak zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde, Galatasaraylı olanlar bile başarısız olabiliyor.

Peki, zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, kurtların arasındaki gizli görseli siz fark edebildiniz mi? Eğer birçok Galatasaraylı gibi siz de bulamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz.

İşte kurtların içindeki yavru aslanın yeri;