Zeka testi: Civcivlerin içindeki yavru kedi nerede? 371 kişi denedi sadece 14'ü 10 saniyede bulabildi

Zeka ve dikkat gerektirebilen optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insanın ilgi odağı olabiliyor. Zira civciv ve yavru kedi görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Çünkü civcivlerin arasındaki yavru kedi görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu testte birçok insan başarısız oldu. İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri dünya çapında pek çok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Çünkü söz konusu testleri çözmek eğlenceli olabiliyor. Bunun yanı sıra dikkat ve zeka da gerektirebiliyor. Bu nedenle pek çok insan kendini denemek için optik illüzyon testlerini çözebiliyor.

Dikkat ve zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testi de civciv ve yavru kedi görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, civciv görsellerinin içindeki yavru kedinin 10 saniyede tespit edilmesi. Ancak belirtilen sürede bulunması hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: 371 KİŞİ DENEDİ 14'Ü 10 SANİYEDE BULABİLDİ

Civciv ve yavru kedi görseline istinaden ortaya çıkartılan bu optik illüzyon testinde pek çok insan başarısız oldu. Çünkü civcivlerin çoğunlukta olması ve bulunması gereken görselin gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor.

Türkiye'de toplam 371 kişiye uygulanan bu optik illüzyon testinde, sadece 14'ü 10 saniye içinde gizli görselin yerini tespit edebildi. Çünkü birçok civciv görselinin bulunması ve yavru kedinin gizli olması, tespit edilmesini neredeyse imkansız hale getirebiliyor.

Peki siz bu optik illüzyon testinde civcivlerin içinde gizlenen yavru kedi görselini 10 saniyede bulabilir misiniz? İşte söz konusu optik illüzyon testi;

Yavru Kedi İpucu: Zekanın yanı sıra yüksek dikkat becerisi gerektirebilen bu testte, pek çok insan ipucundan yardım aldı. Eğer siz de istenilen görseli bulamadıysanız, resmin sol üst tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

CİVCİVLERİN İÇİNDEKİ YAVRU KEDİ GÖRSELİNİN BULUNDUĞU YER

Dikkatin yanı sıra zeka gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, 371 kişiden sadece 14'ü 10 saniyede başarılı olmuştu. Bu nedenle, bu testin 10 saniyede çözülmesi neredeyse imkansız gibi görülebiliyordu.

Civcivlerin içindeki yavru kedi görselinin yerini siz de tespit edemediyseniz, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte zeka sınırlarını zorlayabilen o testin sonucu;

Zeka testi: Kedilerin içindeki yavru aslan nerede? Türkiye'de 512 kişi denedi 17'si 9 saniyede buldu